Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelná rodinná komedie o trochu výbušném trenérovi univerzitních basketbalových týmů Royi McCormickovi (Martin Lawrence), který si víc užívá řádění kolem hřiště než vítězství. A teď po jednom ze svých dalších výbuchů emocí stojí před situací, kdy může přijít úplně o vše, pokud nedokáže, že umí vyhrávat i s chladnou hlavou. Na scéně se objevují Smelters, tým legračních vysokých mladíků, kteří v životě nevyhráli jediný zápas. Roy zdráhavě tým nešťastníků přebírá a na dlouhé úsměvné cestě k šampionátu zkouší použít všechna svá trenérská kouzla, aby naučil kluky, jak důležitá je oddanost ke hře a týmová spolupráce. Roy nachází novou životní lásku basketbal! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, tak Martin natočil už aj lepšie filmy, komédie určite. Mám ho rád, jeho ksichty a všetko to okolo, čo predvádza, ale sem to všetko bolo vtisnuté nasilu a chýbal lepší scenár. Pár krát som sa ale zasmial a aj to na gagoch, čo vypotili tie malé decká, nie na ňom. Ale ako spríjemnenie poteší. 60%. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Martina Lawrence a jeho otravné grimasy zrovna nemusím. Ale po půldenním úklidu jsem si řekl, že si zlehka odpočinu u TV a uvidíme. A byl jsem mile překvapen. Sice silácké pózy a ksichty Lawrence z počátku filmu mě trošku naprudili, ale naštěstí toho rychle ubylo. Musím říct, že jsem se celkem dobře bavil Samozřejmě, žáden zázrak to není. Od začátku je jasné, jak to dopadne - zde nejde ani žádné překvapení čekat. Ale celý film je protnut takovou pohodovou a uvolněnou (nevím, jak to přesně popsat) atmosférou, je tam pár skvělých joků a scének, pár úsměvných a prostě celé je to tak nějak na pohodu, že to člověka prostě baví. U mě překvapivě spokojenost. Howgh! ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

At se na mě nikdo nezlobí, ale je možné že tým, jehož půlka je pořádně vyprasená a zbytek je bud krátkozraký nebo postižený...že tento tým vyhraje celonárodní basketbalový turnaj? Kdyby film zobrazoval syrovou realitu, tak by se jmenoval Okamžitě ze hry nebo spíše Ani jsme se nekvalifikovali. Ale dvě hvězdy za Lawrence a docela slušné tempo dám. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nezaujímavý a obohratý príbeh o tom, ako profesionálný basketbalový tréner je vďaka svojim eskapádam nútený trénovať basketbalové mužstvo na základnej škole, ktoré naposledy vyhralo zápas, keď ešte väčšina jeho terajších členov nebola na svete. O tom, že ho dovedie až k víťazstvu, myslím netreba hovoriť. To, že ale vymení svoju profesionálnu kariéru za miesto školskeho poradcu, už bežné nie je a je to skutočne na pováženie. Inak Martin Lawrence riadne stučnel. Ak to takto pôjde ďalej, o nejakých 10 rokov, keď bude natáčať x-té pokračovanie Agenta v sukni (a že ho natočí, o tom nepochybujem), na zamaskovanie za "Velkú mámu" mu bude stačiť parochňa. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jednoduchoučká oddechovka se sympatickým Martinem Lawrencem v hlavní roli. Všechno ale působí tak trochu jako přes kopírák. Od začátku mi bylo jasné, jak vše dopadne. Roy mohl být více vybušnější, takhle nevypadá člověk, kterému rupnou nervy. Petr Čepek v Trháku byl mnohem větší neurotik. Rozerval si tam sako a košili. ()

Galerie (11)

Související novinky

The Rock konečně akční?

The Rock konečně akční?

21.09.2008

Vypadá to tak. Ale sci-fi s pracovním názvem Tomorrowland vznikne pro Walt Disney Pictures, takže očekávejte spíš dobrodružství v rodinném duchu. Původně mělo jít o film inspirovaný stejnojmennou… (více)

Reklama

Reklama