Reklama

Reklama

Rodinná aféra

  • USA A Family Affair
Trailer 2

VOD (1)

Co je horší než dělat asistentku slavnému herci, který má hvězdné manýry a nebere vás vážně? Zjistit, že je blázen do vaší mámy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (75)

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Bez lákavého obsazení bych film nedokoukal, ale ani si ho nepustil. Nicole Kidman a Kathy Bates mě zkrátka nalákaly, a zejména Kathy ve své menší roli Rodinnou aféru vytahují nahoru. Snímek určitě šel zkrátit, občas se v něm na romantickou komedii příliš dlouho štěká. Ono komedie.. Za tu hodinu a tři čtvrtě se člověk tak maximálně pousměje. Ale místy to bylo fakt příjemné s pěkným prostředím - a Vánoce mě pookřejou skoro vždycky. Celkově je to tedy takové... docela fajn. Nevím, jak dlouho mi děj v paměti vydrží, ale jsem rád, že jsem si Aféru pustil. A když už nic, aspoň mají čecháčci zase možnost nadávat na to, jak kdo vypadá (navzdory tomu, že třeba měl skoro smrtelnou nehodu, žejo) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dnes večer jen nějakou oddechovku po těžkém dni ve službě a dostala jsem nanicovatou romanťárnu, která pro mě vlastně ani žádnou romancí nebyla, protože jsem těm dvěma ani na okamžik neuvěřila, že by byli do sebe zamilovaní.. Dcera byla poměrně dost otravná, chovala se tak, jako by jí bylo 14 let a mlátila s ní puberta.. Nicole Kidmanová začíná připomínat voskovou figurínu (trochu děsivou) a jediná postava, která stojí za zmínku, je babička v podání sympatické Kathy Batesové, ta se mi líbila.. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud to porovnám s Představou o tobě tak tohle mě bavilo méně byly zde méně sympatičtější herci a i děj byl slabší. Chlápek je známý herec a má asistentku nějakou mladou holku co jí slíbil, že bude producentka jednou se pohádají a on ji vyhodí. Pak si to rozmyslí a jde k ní zpět jí říct, aby se vrátila a vyspí se s její matkou a začnou spolu chodit. Ta dcera to nechce pak jich rozeštve pak jich dá dohromady a máme konec.  Jo to zbytečně moc dlouhé o romantiku to nezavadilo a nudí to navíc opět dostaneme porci feministických hoven a jedna babka chce vidět podrobnosti o sexu mezi matkou a tím hercem (tohle mě přijde úchylné)   .  Ta jedna hvězda je za film a jedna za   Joey King 40 procent ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No ak by som to mal hodnotit ako komediu,tak to skonci jednou hviezdou,ozaj to bolo malo vtipne,no z hladiska nejakeho filmu o vztahoch a rodine to bolo uz lepsie,ale pri tak hviezdnom hereckom obsadeni by clovek cakal ovela viac,Joey King ma tentoraz neoslnila,Zac Efron v pohode a Nicole Kidman,tak ta viac zaujme vzhladom,kedze jej tvar vyzera fakt cudne,nechapem,preco sa niektore herecky daju na plastiky a podobne,lebo to vazne nevyzera dobre,radsej mat vrasky,ale aspon clovek vyzera prirodzene a nie ako nejaka umelina...:⁠-⁠) ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Ajajaj, tak to je teda bída. Ani ne tak film jako takovej, to je klasická přehlídka romantických klišé, a pokud jste  viděli nedávný film s Hathaway, tak tohle je v podstatě to samé, jen s tím rozdílem, že místo sympatické Anne je tu vyplastikovaná anorektička Nicole, a protipol jí dělá k nepoznání změněný Efron, který je vytuněný snad i digitální retuší. To bohužel značně ubýrá jejím sympatiím a hereckým výkonům, které táhnou film dost dolu. Jinak trailer a reklamní kampaň poměrně klamali tělem. Hlavní je tu Joey King a Kidman i Efron jsou spíše na druhé koleji. Dalo by se rozepsat i tom, že postava Efrona zřejmě trpí schizofrenií, protože v rámci scén přechází z jednoho extrémního charakteru do druhého a jednou je to nesnesitelný mačo hovado, aby za chvíli byl romantickej slaďouš... ()

Galerie (138)

Zajímavosti (4)

  • Brooke (Nicole Kidman) ve filmu uvádí, že je Chris (Zac Efron) mladší o 16 let. Ve skutečnosti je Zac Efron mladší o 21 let. (Ganka)

Reklama

Reklama