Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V polském Trojměstí se na pláži najde mrtvola mladé holky. Státní zástupce spojí síly s matkou oběti, aby odhalili pachatele, ale nebude to jenom tak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

kareen 

všechny recenze uživatele

Tohle tedy nebyl moc příjemný film na sledování. SPOILER: Kdybych věděla, že je to spíš snímek o krutých praktikách mafiánského úchyláka, víc než klasická krimoška, asi bych do toho nešla. Přeci jen to není můj šálek kávy. I tak bych hodnotila lépe, přeci jen jsou Poláci v těchto atmosférických kriminálkách skvělí a nejinak je tomu tady. Ty tři hvězdičky si u mě vysloužil až ten závěrečný zvrat, který byl podle mě předvídatelný, zbytečný a jen ubral filmu na kvalitě ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dobrá polská kriminálka, která se sice nakonec stane tuctovější než sliboval začátek a pachatele se mi povedlo uhodnout už v prvních dvaceti minutách, přesto mě ale bavila celou dobu. Na vyšší hodnocení to sice není, protože originalitou Barvy zla úplně nepřekypují a Poláci to umí ještě o něco lépe, ale ztráta času to určitě nebyla...70% ()

Reklama

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Poláci ty kriminálky a dramata prostě umí, máme co dohánět, nicméně už i u nás narazíme na solidní krimi. Tady je zápletka taková ohranější, příběh sem tam zaskřípe, ale pořád kvalitní snímek. Cením, že Poláci se nebojí ve filmech ukazovat násilí a sexuální scény. Celkem dobrý plot twist na závěr. 65% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další krásnej důkaz toho, že Poláci tohle prostě umí a jsou o mnohem dál než Češi. A to se tahle polská krimi drží ještě hodně při zemi co se týče explicitního násilí a brutálních vražd ukázaných přímo na kameru. I přesto film rozhodně nenudí. Má svoji ponurou atmosféru a udržuje diváka v napětí po celou svoji stopáž. Slabší 4hvězdy ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Na Netflix slušná krimi s nesmyslnou nálepkou krutonásilnického nedokoukatelného filmu. Asi reklama, protože to by s popcornem a kofolou dala i kdejaká návsová babka od Trošky. Poláci umějí víc šlápnout do hnusu. Igeliťák přes hlavu, popřípadě vteřinová práce na krkavici, pytlík fetu, úchylák, vše v každém druhém filmu. O všem ostatním si jen povídali. 70%. Závěr: doporučuji. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Gdansku, Sopote a Gdynii (Poľsko). Natáčanie trvalo od 15. apríla do 31. mája 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama