Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedna z mnoha Charlieho přítelkyň na jednu noc Wendy se spřátelí s Jakem. Charliemu se to nezamlouvá, protože si myslí, že Wendy využívá Jakea k tomu, aby se dostala blíž k němu a posunula jejich přátelství na vyšší úroveň. Pravda je však poněkud jiná. (TV Nova)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsme jako dvě ponožky, který hrozně touží zahřívat něčí nohy, ale nehodí se s žádnou do páru, a tak jsou dobrý akorát k tomu dělat prachovku.. Nebo maňáska.." ;) ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Paranoidný Charlie si myslí že sa jeho rýchlovka chce udomácniť u neho a používa na to Jacka. osamelý Allan začína rozumieť Rose a to Charliemu vadí, lebo v tom vidí tiež podlí plán na votretie sa do domu. Prevedenie: Vynikajúce rozuzlenie s otravnou rodinou a vyvedením z omylu. 94% ()

Zajímavosti (7)

  • Charlie (Charlie Sheen) opisuje svoju známosť Wendy (Myndy Crist) ako "ten tvor z vesmíru" (v originálnom znení "pods from outer space"). S najväčšou pravdepodobnosťou sa jedná o odkaz na Inváziu lupičov tiel z rokov 1956 a 1978. (Real Tom Hardy)
  • Jedna z mála epizód, kde Charlie (Charlie Sheen) otvorene, no najmä úprimne hovorí o jeho problémoch s intimitou voči ženám. (Real Tom Hardy)
  • Evelyn (Holland Taylor) spomína na plastického chirurga menom Dr. Shapiro. V neskorších epizódach je viackrát spomínané, že jej dlhoročný doktor v tejto oblasti je Dr. Schenkman (Steve Hytner). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama