Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake se svěří Alanovi a Charliemu, že zaslechl, jak si Judith a její nový přítel Herb užívají sexu. Charliemu se následně začnou vybavovat podobné scény z jeho dětství, které úplně vytlačil ze své paměti. (TV Nova)

Zajímavosti (10)

  • V epizodě je zmíněn Sigmund Freud, lékař–neurolog, psycholog a zakladatel psychoanalýzy pocházející z Freibergu, dnešního Příbora. (Duoscop)
  • Charlie (Charlie Sheen) se během hovoru s Alanem (Jon Cryer) zmíní, že ho donutil použít irigátor jako zásobník vzduchu. Irigátor se používá na zavádění klystýrů a k výplachům střev. (Duoscop)
  • V epizóde je viackrát spomenutá a v závere aj v televízii ukázaná postava Yosemite Sam (v SK dabingu pomenovaný ako "Červenofúz") z krátkych animovaných rozprávok Looney Tunes od WB, konkrétne z epizódy Wild and Woolly Hare (1959). (Real Tom Hardy)
  • Na poličke vedľa Jakeovej (Angus T. Jones) posteli je nálepka s logom služby Napster, ktorá bola známa predovšetkým tým, že sa cez ňu pohodlne a jednoducho zdieľal nelegálny obsah, najmä hudba. Vidieť ju tu je celkom zaujímavé. Vedľa na stolíku má tiež videohru "NFL Fever 2004" pre Xbox. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno