Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Evelyn ví, jak spolehlivě zdeptá svého syna. Ačkoli Charlie a Chelsea jsou zasnoubeni, nestanovili dosud datum svatby, a tak to Charliemu vyhovuje. Stačí však, aby Evelyn náhodou před Chelsea utrousila, že ví o uvolněném termínu pro svatbu v tom nejžádanějším měsíci a na nejžádanějším místě - o červnové sobotě v hotelu Bel Air. Ať je mu to sebevíc proti srsti, musí Charlie souhlasit, zejména když se Evelyn ještě navíc nabídne, že svatbu zaplatí. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ewelyn nešťastnou zmienkou o uvoľnenom termíne v hoteli snov, urýchli Charlieho posun do chomúta, čo si Alan náležite užíva. Až tak moc že ho vytiahne do baru kde spolu zbalia šľapku s ktorou obaja nakoniec skončia v posteli. Všetko vrcholí Ewelyniným príbehom o cirkuse a odlúčení. Prevedenie: zaujímavý príbeh dvoch prehodených trenírok a jednej svadbe. 90% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ALAN: "Who would've guessed that of the two of us, I'd end up being the care-free bachelor?" CHARLIE: "If by care-free you mean broke and homeless, then everyone could have guessed that." ()

Reklama

Reklama