Reklama

Reklama

Slepičí úlet: Zrození nuget

  • Velká Británie Chicken Run: Dawn of the Nugget (více)
Trailer 3

VOD (1)

Hejno neohrožených slepic spojí síly, aby zachránilo svoje drůbeží soukmenovce před další hrozbou. Tentokrát se něco děsivého chystá na sousední farmě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (69)

adamix 

všechny recenze uživatele

Na originál to síce nemá, ale tieto sliepky majú aj dodnes stále čo ponúknuť. Dej je plný klišé šablón, ale aardmanovská animácia a humor tomu všednému príbehu dodáva určité čaro, ktoré by iné štúdia len ťažko zvládli. Chýba tomu legendárny soundtrack a infantility je tu možno predsa len viac, nakoľko v jednotke sa našiel aj nejeden seriózny moment, ale má to srdce a hravosť plus v závere aj slušný drive. Za mňa 75%. ()

Comics.jto 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování po dvaceti letech (Slepičí úlet (2000) pro novou generaci. Sice to není pro mě už tak děsivé ty scénky se sekerama a zabíjení slepic atd. Navíc to v tomhle není už "koncetrak", ale ani to tolik neva. Proč se opakovat že jo. Tentokrát tu mame výrobu ve velkém, a vše je větší než v jedničce. A zaměřuje se spíš na to jakože oblbovaky > šťastná kuřata > ve svalech se netvoří látky který způsobují že je maso tuhé (nějaký můj obor na škole kecy, koho to zajímá lol). Jo no prostě je to taková ta pohádka, která dělá z lidí špatný tvory. A je tu pár i hororovejsich scen atd. Ale prostě pokud nejste už děti není to ono a ty vtipi jsou taky pro novou generaci. Ale je to ok pro rodiče kteří viděli jedničku si takhle s dětmi pustit tento film s "čistší" animací. .  7/10 ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Mohl to být hit. Nebo spíš měl. Ale to by ho musel napsat někdo, kdo by chápal, v čem spočívalo kouzlo prvního filmu, který je i po 23 letech tím nejlepším celovečerákem od Aardmanů. Zrození nuget je bohužel technicky špička, avšak o příběhu, který by dokázal pobavit stejnou měrou malé i velké, už nemůže být řeč. Jednička byl Velký útěk se slepicemi, který jste si ale užili i když jste Velký útěk neznali. Tohle je průměrné pokračování, které se sice na chvíli pustí do "něčeho jako Mission: Impossible se slepicemi", ale je to spíš křeč. Škoda. Asi nejlépe tu změnu vystihuje soundtrack, který tentokrát Harry Gregson-Williams složil sám bez Johna Powella. Hravost zmizela i z hudby, zbyla vata poslouchatelná nejlépe jako kulisa. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Já osobně nebyl uchvácený tehdy ani z jedničky (je to možná tím, že jsem ji neviděl v době vzniku) a tohle mě přijde ještě horší . Jediné ´´inovace,, jsou v tom, že dají těm slepicím obojek ten je udělá šťastnými a pak je zabijou a dělají z nich nugetky a v tom , že Ginger a Rocky mají dceru. Tentokrát se záporačka z jedničky a její druh vybaví farmou se zabezpečením, které jim je stejně k ničemu jelikož nedokážou zjistit , že se jim tam slepice dostaly. Vtipné mě to nepřišlo a jediné co mě zaujalo byl easter egg na Spláchnuteho (2006)  s tím slimákem (bohužel nezpíval) . 40 procent ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Je to somarina. Som síce dospelý a pozeral som to sám, ale neviem si predstaviť, že sa na tom bavia deti. Možno trochu, ale nie nezabudnuteľne. Pokusov o vtip, či akýkoľvek humor som zaznamenal viacero, ale tých vydarených je len veľmi žalostne málo. Ani príbeh nijako zvlášť nezaujme a postavičky nie sú milé ani sympatické. 23 rokov medzi jednotkou a dvojkou je v prípade animákov celkom nezvyčajný jav. Dvojka, ale zaostáva po všetkých stránkach. Dám také obyčajné dve hviezdy. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama