Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě velké hvězdy současnosti Adrien Brody (Oscar za Pianistu) a Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Král Artuš) se potkají v thrilleru, pod kterým jsou producentsky podepsaní Georgie Clooney a Steven Soderbergh. Hlavní hrdina Jack Stars (Brody), veterán z války v Perském zálivu, je neprávem obviněn z vraždy. Sled událostí uvrhne Jacka do péče psychiatrů v rodném Vermontu. Pod vlivem experimentálních léků a moderní psychiatrie uvidí, že může cestovat v prostoru a čase. Na jedné ze svých výprav do budoucnosti odhalí svou nadcházející smrt (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

podle vyprávění od známých jsem měla smíšený pocity..jestli se mám kouknout nebo ne... někdo to vychvaloval na vynikající sci-fi horor.. a někdo na podpůměrný fantasy nesmysl... ale nakonec jsem se odhodlala.. a nelitovala jsem... je to dost zajímavej příběh... s fantasy cestováním do budoucnosti a zpět... na horor bych to neklasifikovala.. ale thriller s dost napětím... ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Takovéto pohrávání s časem je pro mne vždy lákavým tématem ke sledování. Zde to tedy bylo pojato skoro až hororovou formou, což na mě působilo velice dobře. Dále jsem byl velice spokojený s hereckými výkony (a to především u překrásné Kiery) a film mi způsobem vyprávění a natáčení velice připomínal Momento od Christophera Nolana. Závěr mírně optimistický a pokud jsem to správně pochopil tak zcela otevřený. 75% ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Film je rozdělen na dvě poměrně odlišné části (nechci do mrazáku - chci do mrazáku). V první části po seznámení se základní dějovou linií zjišťujeme, jak příběh funguje. Naštěstí nám režisér dává dostatek času, abychom jeho finty vzali za své. A když už tedy společně s hrdinou víme, co se děje, tak se pokusme aspoň ždibíček světa změnit k lepšímu. Bylo to příjemné pokoukání okořeněné schizofrenickým Bondem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jen nápad prostě někdy nestačí.... Zpracování je takové všelijak unylé a přestože se film s blížícím koncem začne tvářit opravdu chytře a emoce se dostaví, nemůžu zapomenout na více než hodinu kdy se toho zase až tolik neděje. Brody nehraje špatně a Keira nevadí, ale slabší režie z tohoto zajímavého snímku nevytěží nic co by stálo za větší počet repríz. 60% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Svěrací kazajka je film, na kterém je nutné ocenit zajímavý námět i herecké obsazení, nicméně výsledné provedení mě zklamalo, zvlášť v kontrastu s velmi slušným ohodnocením snímku na CSFD. Mé očekávání bylo bohužel větší než zhlédnutý výsledek. Děj mi přišel příliš chaotický, což bylo dáno jednak scénářem, jednak režií, a objevovaly se v něm logické nedostatky. Přitom atmosféru se mu v některým momentech určitě nedalo upřít. V několika případech mi vadil i šílený střih. Celkový dojem: 45 %. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Severoamerické tržby byly 6,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 21,7 mil. (NIRO)
  • Film je částečně natočen na motivy románu Jacka Londona "The Star Rover" (u nás vyšel pod názvem "Tulák po hvězdách"). (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno