Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě velké hvězdy současnosti Adrien Brody (Oscar za Pianistu) a Keira Knightley (Piráti z Karibiku, Láska nebeská, Král Artuš) se potkají v thrilleru, pod kterým jsou producentsky podepsaní Georgie Clooney a Steven Soderbergh. Hlavní hrdina Jack Stars (Brody), veterán z války v Perském zálivu, je neprávem obviněn z vraždy. Sled událostí uvrhne Jacka do péče psychiatrů v rodném Vermontu. Pod vlivem experimentálních léků a moderní psychiatrie uvidí, že může cestovat v prostoru a čase. Na jedné ze svých výprav do budoucnosti odhalí svou nadcházející smrt (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Film je rozdělen na dvě poměrně odlišné části (nechci do mrazáku - chci do mrazáku). V první části po seznámení se základní dějovou linií zjišťujeme, jak příběh funguje. Naštěstí nám režisér dává dostatek času, abychom jeho finty vzali za své. A když už tedy společně s hrdinou víme, co se děje, tak se pokusme aspoň ždibíček světa změnit k lepšímu. Bylo to příjemné pokoukání okořeněné schizofrenickým Bondem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je něco na způsob dvanácti opic, scie kvalit filmu s B. Willisem to nedosahuje, ale mě se to velice líbilo. Adrien Brody se překonává a předvádí jeden ze svých nejlepších výkonů, snad jen v pianistovi byl lepší a Keira Knightley sice nemá tolik prostoru, ale taky neni špatná. Příběh je bez větších chyb a nudné scény jsou skoro vymíceny a pointa celého filmu je výborná. lepší 4* ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý a napínavý film zráža na kolená neskutočne a neospravedlniteľné množstvo prehreškov proti logike. Herci podávajú skvelé výkony, hlavne Adrien Brody a pekelný Kris Kristofferson. Rovnako námet filmu je fascinujúci a s ich teóriou cestovania v čase som vôbec problém nemal (dokonca sa mi to veľmi páčilo). Problém bol v jej aplikácii do deja, kde sa tvorcovia dopustili strašných logických chýb, ktoré vrcholia v predvídanom, ale paradoxne nelogickom finále. Ako napísala Rogue: "Kdyby byl použit jakýkoliv z alternativních konců, byl by tento film téměř bezchybný." Niet čo dodať. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Život je kruh... žijeme ho a můžeme si bejt jistý, že jednou se dostaneme do chvíle, do určitého bodu toho kruhu, kde už jsme jednou byli a podle toho, jak jsme se při poslední návštěvě chovali, ať proběhla před nebo po tom, co jsme tu teď, se bude právě to naše " Teď " odvíjet... Nevěříte? To je mi líto.... Nerozumíte? Tomu se nedivim... páč sem to napsal dost nesrozumitelně ač jsem se snažil :-) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Takovéto pohrávání s časem je pro mne vždy lákavým tématem ke sledování. Zde to tedy bylo pojato skoro až hororovou formou, což na mě působilo velice dobře. Dále jsem byl velice spokojený s hereckými výkony (a to především u překrásné Kiery) a film mi způsobem vyprávění a natáčení velice připomínal Momento od Christophera Nolana. Závěr mírně optimistický a pokud jsem to správně pochopil tak zcela otevřený. 75% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

  • Film je částečně natočen na motivy románu Jacka Londona "The Star Rover" (u nás vyšel pod názvem "Tulák po hvězdách"). (Terva)
  • Anne Lambton mala pôvodne hrať postavu sestry Hardingovej (Mackenzie Phillips). Počas natáčania však dostala pankreatitídu a nebola schopná pokračovať v natáčaní. (misterz)
  • Severoamerické tržby byly 6,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 21,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama