Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

petero 

všechny recenze uživatele

Ok, nejakým spôsobom sa mi to podarilo pozrieť no môj názor sa nezmenil. Hlúpučký dej s ešte hlúpejšími dialógmi je neskutočne naťahovaný. Vystrašený hrdina je každú chvýľu konfrontovaný svojím strachom z detstva, síce každou chvýľkou na postavy má niečo vybafnúť no nakoniec z toho nič nieje a toto samé vždy dookola. Ku koncu dôjde aj na konfrontáciu digitálneho Boogeymana s hrdinom, no fakt neviem čo si o tom mám myslieť. Samozrejme o podstate strašiaka sa nič nedozvieme a koniec je ukončený asi tým spôsobom, že hlavný hrdina prehlási „Áno, to je koniec.“ Je to proste neskutočný blábol vezúci sa na dnešnej vlne záujmu o hororové filmy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

35:28 - přesně tolik jsem z filmu vydržel, pak jsem to znechuceně vypnul. Úvodní scéna byla docela dobrá, ale koukat pak nějakých 30 minut na něco, co vás vůbec ničím, ale opravdu vůbec ničím nezaujme nebo nenavnadí na další minuty, ale naopak, od dalšího koukání vás to čím dál více odrazuje, to už se mi dlouho nestalo. Od filmu, který se jmenuje Strašák/Bubák a pojednává právě o strachu z tajemných věcí tam ve skříni nebo pod postelí, bych čekal alespoň náznak strachu a tajemna, nebo atmosféry vůbec, kromě pár vteřin na začátku jsem se jich ale vůbec nedočkal, ten film o ně dokonce ani na chvilku nezavadil. Hvězdičku dávám jen proto, že jsem to nedokoukal a že se to, co filmu vytýkám (včetně jeho nedostatků) mohlo v té části, kterou jsem neviděl změnit, ale pochybuju. ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Boogeyman obsahuje jen několik laciných lekaček s tím, že ta nejlepší byla hned na začátku a poté měl film velmi sestupnou tendenci. Páni producenti, ono nestačí jen krásné kulisy, mladé atraktivní herce a nějaký ten digitální efekt, nejnutnější je příběh který má hlavu a patu protože bez něj je film snětí několika "strašidelných" scének a dodá divákům pocit beznaděje v tom, že zde není žádná dějovoá linie, které se mohou chytit. Stejně tak postavy: Vše se motá jen kolem té hlavní a ostatní se jak "Boogeyman" vždy objeví a pak zmizí(zde ovšem nechtěně). Dialogů je ve filmu minimálně a většinou jsou to jen štěky do prázdna. Když už Barry Watson otevírá desáté dveře a je u toho pořádně vystrašený vy se můžete jen tak pousmívat. Je mi to líto, protože nápad "kdo se skrývá ve skříni" je docela zajímavý ovšem chtělo to větší propracovanost. Tento film budu nadále používat jako exemplární prípad špatného hororu. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

U těchto filmů zrovna platí, první díl nejlepší, další díly stojí za nic. Zde je použito alespoň trošku efektů k postrašení, a atmosféra filmu dělá trošku strašidelnější dojem, ovšem tohle ve 2 díle opravdu nelze najít. 2 díl= psycho, 3 díl ten už se pokouší dohnat první ale sami posuďte jak daleko toho dosáhnul. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Zatímco Session 9, Dead End, Haute Tension a The Others patří k absolutní kvalitativní špičce mezi horrory 21. století, Boogeyman představuje pravý opak. Do odpadu jsem tohohle bubáka nehodil jen proto, že je tu přece jen jeden moment, který má něco do sebe. Ovšem přetrpět tu bídu za to asi nestojí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama