Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (278)

Karush 

všechny recenze uživatele

Vidno, že režisér vsadil na humorná stránku filmu, situácie, keď sa Jane Fonda pokúša vyštvať Charlotte sú síce vtipné a svižné, ale týmto situáciám treba dať aj nejaké prepracované pozadie, základ, čo vyplní miesta medzi humornými scénami, radšej menej a viac prepracovaných situácií, ako dať tam čo najviac a už nasilu tvorených vtípkov. Toto malo za následok, že charaktery boli strašne slabo rozvinuté a prepracované a niektoré situácie boli divne vyriešené ako napr. prechody medzi okamžitou túžbou a skutočnosťou, síce boli trefné, ale neprehľadné, Určite sa divák môže zabávať na "Fonda-Lopez akciách", ale je k tomu potrebné, aby nemal prílišné požiadavky po akejkoľvek stránke. Podobné filmy: Vorsicht Schwiegermutter, Worst Week of My Life, Pravidlá lásky, Protivný svokor. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Příšerně trapná Jane Fonda v komedii stejně nenápadité, jako zbytečné. Je smutné sledovat potupný konec herecké legendy, které zde scénář předepisuje pouze hysterické vřeštění při pohledu na Jennifer Lopez. Kdyby nebylo snesitelných vedlejších postav, tak bych tenhle film bez ambicí snad ani nedokoukal... ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Priemerná americká oddychovka, ktorá pobaví hlavne jednoduchého a nenáročného diváka. Netreba čakať veľa, iba trocha relaxu, ktorý ale v tomto prípade každý neznesie. Pre mňa je to tak na jedno pozretie. Nič zvláštne, Lopezová v plnej paráde a jej svokra Jane Fonda, ktorá hrala poriadnu mrchu celkom pobavila. Trocha kŕčovitý , ale predsa priemer. 52% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch romantických komedií, které se svého času vysílaly v premiéře dokonce v hlavním vysílacím čase na Nově a díky tomu jsem je viděl dokonce víckrát. Teď už tyhle romanťárny rovnou hážu do koše, ale na Jennifer se mi hlavně dřív koukalo dost dobře, zvlášť po tom, co jsem ji objevil v Anakondě. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Slečna Lopez pro mě není herečka a tudíž nemusím zdůrazňovat, jak špatně hraje. Zato Jane Fonda je živel, který tak plitkou komedii trochu pozvedal. Jsem ráda, že jsem koukla na verzi s českým dabingem, kterého se v případě tchyně zhostila paní Balzerová, která tomu dodala patřičný říž a šmrnc. Jinak téma filmu - tchyně jsou vždycky peklem a právě proto, že samy měly problémy s vlastníma tchyněma, což je něco jako koloběh vody, furt dokola. V každém normálním vesmíru skončí snacha jako looser, kdežto paní máma bude winner, který takes it all. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama