Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o americkou předělávku snad všech francouzských Taxi, ale po naprosto trapné Taxi 3 je tohle americké remake daleko příjemnější a musím přiznat, že ústřední dvojice je pro mě velkým a milým překvapením. Funguje jim to skvěle, mají dobré hlášky a dokáží diváka pobavit. Řemeslně to není zlé, jen zamrzí veškeré záběry z auta, které jsou naprosto technicky nedokonalé. Modelky jako záporačky není tak zlý počin, jen hodně připomínají Charlieho andílci. Jde tedy o slušnou a zábavnou komedii, na které mi jen strašně vadila úvodní scéna s kolem, která je přímo vykradená z Taxi 3. Ale co už asi tak měl Besson vymyslet na tohle provařené téma? ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Čtu obsah a tam píšou Queen Latifan je sexy taxikářka!!! Tak to je pěkná blbost, ale Jennifer Esposito a Gisele Bundchen jsou opravdu moc sexy. V polovině filmu jsem začal psát o reklamě komentář a zatim to vypadalo na 3 hvězdy, jenomže po reklamě přišla scénka jak Jimmy Fallon zpívá v autě a já takový trapný scény nesnášim a proto padá mé hodnocení na 2. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti je (občas brutálne preceňovaný) originál tiež pekne slabý, ale má francúzsky šmrnc, nevtieravý humor a pomiestny náznak reálnosti. Tu sa však tlačí na pílu, všetci sa snažia o humor, ktorý je gýčovitý, naháňačky v americkom štýle nemajú ten spravny drajv... Ale na kopu krásnych herečiek sa kuká fakt dobre... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $36,611,066Tržby Celosvetovo $68,895,435 ║ Až na pár utrhnutých vtipkov, je to zbytočný zlepenec toho najprevarenejšieho, čo sa v tomto žánry pravidelne ponúka a na omnoho vyššej úrovni. Režisér Tim Story nie je ani len slušný rutinér na to aby ponúkol niečo málo aspoň konzumného, prevažne ide o tupú nehoráznu žváchanicu bez kúska myšlienky. /25%/ ()

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco tak strašnýho. Queen Latifah je furt stejná tlustá kráva, o kterou bych si neopřel ani lítající koště, a Jimmy Fallon je tragéd až to bolí. Ale tihle dva jsou asi nejsilnější stánkou filmu. Naprosto kokotovní scénář, kterej dost hnusně vykrádá originál, a ještě debilnější režie. Fakt nevim, proč jsem si z toho něco sliboval. No, nedokoukal jsem to celý, páč mi ten film už brnkal na nervy, ale o první hodině můžu říct, že je to snůška toho nejtrapnějšího, co můžete hledat. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama