Reklama

Reklama

Brigitte je na roztrhání. Agenti i producenti jsou nadšeni. Brigitte šarmantně a obratně manipuluje s novináři, ale její sláva se pomalu stává zátěží. Ovšem díky své proslulosti se Brigitte podařilo Trintignanta uchránit od vojenské služby v Alžírsku. Brigitte se seznamuje s Gilbertem Bécaudem, slavným šansoniérem. Zdá se, že je přitažlivost oboustranná. Ale oba jsou zadaní. Brigitte si dokáže vše vyřešit velmi rychle a doufá, že i Bécaud se rozvede... La Madrague je název usedlosti BB v Saint-Tropez. Vždy toužila mít vilku rovnou na břehu moře. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jasně, Bardotka to měla v životě divoké. Jenže filmařsky to prostě divoké neni. Nebo třeba i možná je, ale takovým způsobem ,že už jsme to prostě všechno viděli 1000x jinde. Opět vidíme natáčení dalšího filmu, pochopitelně nesmí chybět narázky na další Francouzské hvězdy dané doby, ale škoda, že je nevidíme i přímo na obrazovce, aby to třeba trochu rozvířili. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach tie slávne herečky. Bardot je jedným z tých "vzorov", pretože lavíruje medzi páchaním samovrážd, rozbíjaním manželstiev, šukaním vo frekvencii, že pornoherečky nestíhajú... no a sem tam aj film natočí, aby ľudia mali čo obdivovať. Pritom psychicky nezdravá, emocionálne nestabilná a filcky priťahujúca rozhoďnožka. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama