Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Špatná romantická rádoby komedie ve všech směrech.Špatně napsané,špatně zahrané(s výjimkou Cainea) a špatně zrežírované. Hlavní dvojice se k sobě vůbec nehodí a nevím kdo z nich je blbější a pomaleji chápe.Bylo mi tohoto filmu docela líto,ale celkově jsem se zasmál jenom jednou,což mi na romantiku se zvučnými jmény opravdu nestačí. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Isabel (Nicole Kidman) se chce jednou pro vždy zbavit svého původního života - je totiž čarodějkou. Chtěla by se vzdát svých schopností a začít žít jako normální člověk, užívat si radostí i strastí, ale hlavně poznat tu pravou lásku. Když potká příjemného Jacka Wyatta (Will Ferrell), zdá se, že by mohla být cesta ke štěstí otevřená. Ale Jack chce Isabel využít jen pro svoje účely - natáčí remake oblíbeného seriálu právě o čarodějnicích, a nevědomky mu přijde Isabel jako ta pravá na hlavní roli. Láska ze seriálu ale začne přerůstat jejich meze, a oba se musí trochu změnit, aby spolu dokázali být ... Zajímavá a docela originální romantická komedie, kterou naplno táhne Nicol Kidmanová. Je na ní vidět, že si svoji roli náležitě užívala a je tu naprosto skvělá. O to horší pocit mám z Willa Ferrella, který ze sebe dělal idiota, úplně stejně jako v ostatních jeho filmech - ale tady jeho výkon působil docela rušivě. Sympatické je taky vystupování Michaela Caina, taktéž čaroděje, ale také otce Isabel (nějak mi připomínal Menšíka ze Saxany :). Rozhodně jsem se ale docela bavil.. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nicole Kidman nemá chybu. Sžila se příjemně s postavou do takových rozměrů, že i její mimika mě dokázala chvílemi hodně rozesmát. Oproti tomu jindy skvělá Will Ferrell byl takový nemastný neslaný a jeho roli by opravdu zvládla snad i koala. Na komedii zde není extra moc velkých vtipů, ale pár scének nemá chybu a třeba Michael Caine s Shirley MacLaine jsou opravdu skvělí a své role si užívají. Škoda, že čarodějka nevykouzlila lepší děj a více opravdu skvělých vtipů, pak by šlo o velmi dobrou komedii a takto je to čistý průměr. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nicole je fajn herečka, je mi sympatická a hrát prostě umí, je to třída :) padne jí snad každá role, ikdyž je možné, že některá míň a některá víc, ale žádná z jejich rolí není podprůměrná, zvládne všechno na jedničku, maximálně na dvojku...Hlavně díky jejímu výkonu si tenhle snímek zaslouží 3 hvězdičky, protože to ostatní bylo bezvýrazné a chtělo by to víc šťávy... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý si až tak moc zahráva so sebareflexiou, až z toho jeden nemusí stíhať a bude sa cítiť miestami trápne a miestami stratený. Dá sa povedať, že som na tom rovnako, ale rozumiem, prečo Bewitched nakrútila Nora Ephron tak, ako ho nakrútila a prečo humor a romantika fungujú trochu inak, ako očakávame od romantickej komédie. Vlastne vôbec nechápem, čo robil takto ladený film, vychádzajúci z u nás neznámeho seriálu, v našich kinách. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Celý film bol natočený v Kalifornii, v USA. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama