Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Isabel (Nicole Kidman) se chce jednou pro vždy zbavit svého původního života - je totiž čarodějkou. Chtěla by se vzdát svých schopností a začít žít jako normální člověk, užívat si radostí i strastí, ale hlavně poznat tu pravou lásku. Když potká příjemného Jacka Wyatta (Will Ferrell), zdá se, že by mohla být cesta ke štěstí otevřená. Ale Jack chce Isabel využít jen pro svoje účely - natáčí remake oblíbeného seriálu právě o čarodějnicích, a nevědomky mu přijde Isabel jako ta pravá na hlavní roli. Láska ze seriálu ale začne přerůstat jejich meze, a oba se musí trochu změnit, aby spolu dokázali být ... Zajímavá a docela originální romantická komedie, kterou naplno táhne Nicol Kidmanová. Je na ní vidět, že si svoji roli náležitě užívala a je tu naprosto skvělá. O to horší pocit mám z Willa Ferrella, který ze sebe dělal idiota, úplně stejně jako v ostatních jeho filmech - ale tady jeho výkon působil docela rušivě. Sympatické je taky vystupování Michaela Caina, taktéž čaroděje, ale také otce Isabel (nějak mi připomínal Menšíka ze Saxany :). Rozhodně jsem se ale docela bavil.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Nicole Kidman, slibný námět -nemá to tah na branku, otravný Will Ferrell a hlavně zbytečný Steve Carell, slabá druhá polovina/// Podobné jak film Moje superbejvalka, ovšem svůj potenciál to ani zdaleka nevyužilo. První polovina je příjemně zábavná. Čarodějka decentně čaruje a je to oddychová podívaná. Ale jakmile na scénu vstoupí Will Ferrell jde to do kytek. Nejenže jeho hraní herce je nesnesitelné, on není ani moc zábavný jako skutečná postava. Nehledě na to, že tu lásku jsem ani jednomu z nich nevěřil. Navíc je děsná škoda, že film nemá lepší scénář a nabitější dějové zvraty. Vždyť námět tolik sliboval a já se těšil, že čarodějka to tam pořádně zamete a ona přitom jen předvedla, jak umí lítat na smetáku.No nic, přijemně jsem si u filmu odpočinul, ale přiliš mě neokouzlil./// Celkem 64%/// ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Znacne podhodnocena velice prijemna romanticka komedie. Pribeh neni buhvijak podstatnej, i kdyz napad to je vcelku fajn. Tady jde o hlavni dvojku, na ktery to vse stoji. Ferrell je perfektni at uz jako do sebe zahledenej neprijemnej herec, tak jako zamilovany hovadko. Kidman je zase perfektni at uz jako neskutecne naivni a pitomoucka carodejka, tak kdyz se na Ferrella nastve. A mezi nima to paradne jiskri, takze je porad se cemu smat, obzvlast, kdyz to je parkrat ozvlastneny nejakym tim trikove slusne zvladnutym kouzlem, nebo sympatickym Cainem. Ja se celou dobu dobre bavil, tak nevidim duvod pro nizky hodnoceni. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. City of Love - Persephone's Bees [3:45] ,2. And She Was - Talking Heads [3:38] ,3. Witchy Woman - Kristin Chenoweth [3:31] ,4. Witchcraft - Frank Sinatra [2:52] ,5. Escape (The Pina Colada Song) - Rupert Holmes [3:51] ,6. Bewitched - Steve Lawrence [2:03] ,7. Ding Dong! The Witch Is Dead - Ella Fitzgerald [3:17] ,8. L-O-V-E - Natalie Cole [2:31] ,9. Dancing on the Perimeter - The Actual [4:21] ,10. Everybody Hurts - R.E.M. [5:17] ,11. 'Bout Time - Louis Armstrong [2:52] ,12. Every Little Thing She Does Is Magic - The Police [4:21] ,13. I Love You, Samantha - Bing Crosby/Louis Armstrong [4:27], ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Inkviziční tribunál v čarodějnickém procesu s Norou Ephron vynesl následující rozsudek: Režisérka za úsvitu podstoupí tzv. "zkoušku balvanem", kdy s dvouset librovým kamenem přivázaným na zádech bude vhozena z Mostu spravedlivých do Řeky beznaděje. Když se udrží na hladině, znamená to, že je spolčena s ďáblem a bude ji následně setnuta hlava. Pokud však klesne ke dnu a utopí se, bude zproštěna veškerých obvinění z čarodějnictví a může dále režírovat snímky podobné charakteru.. Některým uživatelům stačí rozkošná naivita Nicole, či její malá prsa, což jsou však pro mě atributy pro komedii nedostačující. I když na druhou stranu, obcování na Petrových kamenech by mě asi obměkčilo.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama