Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

Francik 

všechny recenze uživatele

A to je ta jedna hvězda jen za náhodou spatřenou postavu pacienta-profesora psychologie, který dělá výzkum , jak rychle se nechají lidé vytočit. Jedniý svízel je, že to zkoučí sám a o tom, že se jedná o výzkum neví nikdo, krom něj. Někdo jej zbil a skončil v nemocnici, kde si stihnul znepřátelit všechny jen během cesty na pokoj............ I v takovémto seriálu je občas možné narazit na sympaťáka. Taky sem tam zlkoumám lidi tím, že je popichuji. Nejlépe, pokud je neznám. :-) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší „německá“ doktorka. Viděl jsem hodně dílů a docela mě i bavily, i když byly, dá se říci o ničem. Vždycky, hned na začátku každého dílu, někdo např. upadl ze žebříku, nebo utrpěl jiné zranění a skončil v nemocnici, kde pracovala Stefanie. Bavil jsem se skoro každý díl a proto dávám tři hvězdy. ()

Reklama

lord Ball odpad!

všechny recenze uživatele

No viděl sem pár dílů tohodle fantastického díla a teda řeknu vám byl sem z toho paf, proti ní je superman dobrá víla!!! zvládne utěšit každého pacienta, doktora, sestru no prostě každýho kdo jde zrovna kolem a navíc sama výborně zvládá svůj osobní život. Ńaučit se mlátit lidi, tak je to hotovej Chuck Norris v sukni !!! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

No jo, je to hovadina, ale ze začátku se to docela dalo. To tomu upřít nelze. Po zhlédnutí však mám dojem, že všechny sestry v německu se jmenují Stefanie nebo podobně. Takže jsem jako německé děti, které si z 80% myslely při jednom výzkumu, že kráva má fialovou barvu od přírody. Hodně mi to připomínalo Doktorku Quinovou, akorát to bylo tak o třídu níž už od začátku. ()

Wecfarien odpad!

všechny recenze uživatele

Svatá prostoto... s nostalgickou slzou v oku vzpomínám na koniotomii, kterou kreativní Stefi tuším v jakémsi díle komusi originálně provedla ostrou tužkou obalenou prezervativem. Dokonce vím o případech, kdy tenhle seriál posloužil u některých důvěřivých dívek jakožto náborový materiál na střední zdravotnickou školu, kde posléze zjistily, že nebudou mít čas na běhání po nemocničním parku a podrobné věnování se rodinným problémům svých pacientů. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno