Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1758 se má dědičný princ Damián Karel Ludvík zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou. Damián z toho ale není příliš nadšený a raději holduje lovu, flirtování s místními vesničankami a popíjením se svým nejlepším přítelem, alchymistou Matoušem. V současnosti se zase Eliška Mlynářová chystá na propagaci nejnovější řady svých proslulých marmelád. Vzhledem k tomu, že její firma Marmelišky příliš neprosperuje, jde o naprosto zásadní událost. Buď se povede firmu opět nakopnout, nebo ji bude muset Eliška prodat, jak ji často připomíná její partner Martin. Že spolu tyhle dvě události vůbec nesouvisejí? Tak to se pletete! Stačí, aby Matouš při jednom alchymistickém pokusu omylem vytvořil tinkturu k cestování časem. A pak už se tyhle dvě období začnou proplétat víc, než si dovedete představit! (TV Prima)

(více)

Recenze (218)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Počítala jsem s tím, že to bude o polovinu kratší, bohatě by stačila půlhodinka. Občasný humor by se tu našel, historicky mě to neoslovilo, obsazením taky moc ne (ikdyž Emma je nádherná), vlastně se to od začátku tvářilo docela pohádkově, ale nevyšlo to. Vsadím se, že zanedlouho se tv Prima ozve s tím, že seriál byl divácky natolik úspěšný (!!), že natočí dalších x sérií. Je to vtipné, hodnotím první epizodu, která má momentálně 7 %. 😆 ()

Alementina odpad!

všechny recenze uživatele

Nedobrovolně jsem musela shlédnout tuto hrůzu s neteřema. Jako člověk, co nevlastni TV, jsem nevěděla do čeho vůbec jdu a že tohle má být seriál... Už po par minutach jsem nebyla schopna uvěřit tomu, co se na obrazovkách děje a několikrát se musela ujistit, že to jako opravdu má být pohadka. Nikdy jsem si nenašla kladný vztah k české produkci a tohle moji averzi k ní jen potvrzuje. Bylo mi stydno za všechny, co v tom ucinkuji. ()

Reklama

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Nadčasová záležitost. Sračka by to byla v roce 1758, sračka je to v roce 2023 a sračka to bude i v roce 2339. Když Dvořák na konci epizody pronesl něco ve stylu "zazvonil zvonec a pohádky byl konec", měli u toho zůstat, netočit nic dalšího a dal bych jim 5 hvězd za sebereflexi. Ale takhle...? Vtipný je, že největší klad toho veledíla je Emma Smetana, která tím, že vůbec neumí hrát, působí jako jediná aspoň trochu realisticky... ()

Chudobka odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jsem neměla v úmyslu se na to dívat, ale ty negativní reakce všude okolo mě pobavily, a tak jsem si to na chvilku pustila. Dlouho jsem se netýrala. On snad někdo od toho něco čekal? Krásná píseň, ta se fakt povedla. A že by Emma Smetana byla nějak výrazně horší než ostatní herci (samozřejmě až na Danu Syslovou - ta tam vyloženě vyčnívala), toho jsem si nevšimla. Špatní byli všichni. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

ze zvědavosti sem zvládnul cca 10 minut první epizody a v rámci zachování příčetnosti a zbytků duševní rovnováhy sem to dál neriskoval. To, že je to blbě napsaný a ještě hůř zahraný je takový primácký standard ale dostává mě ta extrémní a skoro až neuvěřitelná papundeklovitost všeho co se tu tváří jako kulisy. To už i televizní pohádky z přelomu sedmdesátých a osmdesátých let vypadaly lépe. Mnohem raději bych se příště podíval na nějaký pořad Jaromíra Soukupa. Klidně i na Elišku Jaromíra Soukupa a Damiána Jaromíra Soukupa, kde by samozřejmě Jaromír Soukup ztvárnil obě role...0% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama