Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele negativ k tomuto seriálu (4)

Eliška a Damián (2023) odpad!

Tak nikdo (kromě Emy Smetanové) už dnes nepochybuje, že se tady nepovedlo vůbec nic. Jednu hvězdu bych snad dal, kdyby ta arogantní prezentace neurazila mé ego. Jako exemplární ohodnocení, které snad do budoucna pomůže zabránit podobnému mrhání času, penězi a lidskými zdroji, ale nemám jinou možnost, než dát palec dolů. ()

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

"Komentář smazán autorem" ()

Epizoda 2 (2023) (E02) odpad!

Tak oni to fakt myslí vážně! Hornová si zřejmě myslí, že jsou diváci úplní tupci (jakože částečně má možná pravdu). To jsou tak banální a naivní zápletky (5ti minutová etuda s alarmem, pracovní proces v marmeládovně, "drsná" scéna s luPIČI), že nejen že je to absolutní NUDA, ale ono je to vlastně urážkou diváka. Tu reklamní masáž fakt nechápu. To se vedení PRIMA TV zbláznilo? A prej jsou natočené už další 3 řady??? ()

Epizoda 6 (2023) (E06) odpad!

"nevšimnul jsem si že bys chodil s Eliškou. / nechodím / tak moji holku nebudeš očumovat v županu / o to mi vůbec nešlo / tak uhni..." Nevím zda jsem to citoval úplně přesně, ale to je ten výborný scénář, o kterém mluvila Smetanová? ()

Reklama

Reklama