Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele randalll k tomuto seriálu (5)

Eliška a Damián (2023) odpad!

Zazvonil zvonec a jedné z největší Primadebility je konec. Pevně doufám, že lidé, kteří za touto s....ou stáli se poučili a uvědomili si, že takhle se to opravdu dělat nedá. Pane Urbane a paní Smetano, vy dva si teď každé ráno dejte před zrcadlem pořádnou facku, protože to co jste předváděli v různých pořadech, jen aby jste tento naprostý kýč zachránili, to byla naprostá a totální trapnost nad všechny trapnosti ... ()

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

No, tak tohleto bude pěkně drahej průser ! Čekal jsem všechno, ale takového něco, to předčilo veškeré mé očekávání. Zajímalo by mě podle čeho se vybíralo obsazení hlavní představitelky ? Asi podle mizerné artikulace, koulení očima a špulení rtů, protože jinak si to vysvětlit neumím. Je otázkou času, kdy tento paskvil zmizí z hlavního vysílacího času někam na Love. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) odpad!

Vůbec nic nemám proti panu Dvořákovi, je to sympaťák a dle mého skvělý herec. Tímto ani nemířím proti němu. Jeho hlas je však už hoooooodně profláklý a tudíž velmi lehce identifikovatelný. Takže když nám "vypráví" jako vypravěč "Bylo nebylo .." a v zápětí nás opět jeho hlas v reklamě láká na jakési hybridní čerpadla apod.  To mi připadá hodně divné a mám husí kůži. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) odpad!

Nechal jsem se přemluvit a šel jsem do čtvrtého dílu. Fakt jsem se snažil najít něco, něco, něco co by stálo alespoň za jednu frčku. Nakonec jsem uznal, že to opravdu nejde a pokud bych ji přece jen dal, musel bych mít min. tři promile v krvi. Tento počin Primmysmetany je to vůbec nejhorší co jsem v životě viděl, a že už jsem toho viděl ... ()

Epizoda 5 (2023) (E05) odpad!

Mám návrh pro TV Primu ! Odvysílejte během jedné noci všechny zbývající díly a bude klid. A pokud se chystáte vyrobit nějaké další díly tohoto "skvělého seroše" tak vás moc a moc prosím : "NEDĚLEJTE TO !!!" ()

Reklama

Reklama