Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Když je člověk druhej den zničenej po pořádným mejdanu, nepotřebuje zrovna léčit kocovinu u přechytřelýho filmu. Tenhle tak akorát odpovídá. Neklade přílišné nároky, místy je i blbej, Jennifer Aniston je ovšem zjev na kterej se v tomhle filmu dobře dívá, a tak se dá té nedokonalosti lecos odpustit. Nicméně dialogy, to je něco, co tomuhle filmu opravdu chybí. Mohlo by to bejt daleko lepší, ale na tu nědělní kocovinku to naštěstí stačí...60% ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie se sympatickými herci v hlavních rolí. Neříkám to často, ale myslím si, že by filmu prospěla delší stopáž z důvodu většího seznámení s postavami. Během těch 90 minut jsem si k Reubenovi ani Polly nedokázal vytvořit takoví vztah, abych jim výrazněji fandil. Filmu také chybí větší počet vtipných scén a hlášek. Riskni to s Polly je oddechová záležitost, kterou tvůrci vymysleli přes během oběda. I tak se jedná o film u kterého se nudit nebudete a pobaví vás. ()

Reklama

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Klasická středoproudá romantická komedie, která je ovšem místy doplněna o pubertální fekální "humor". Nepatřím sice mezi upjaté puritány, ale každý vtip má své místo a čas a ne že se takovéhle "vtipy" budou cpát všude. Film díky tomu působí jako dost velká slátanina, takže jedno podívání je víc než dost. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to zrovna nenazýval, spíše takový klasický romantický film. Každopádně pár momentů, kdy jsem se zasmál tam bylo. Vesměs u průpovídek Aleca Baldwina, to byl fakt pěknej ďábel. Jinak nic moc, taková klasika, kterou jsme už viděli x-krát. Chtělo to více vtipů a mohlo být lépe. Takhle opravdu jen průměr. Howgh! ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma, tentokrát s komediantskou hereckou smetánkou. Ben Stiller v další romantické roli, stejně jako Jennifer Aniston. Philip Seymour Hoffman opět v podpůrné roli, která drží celý film v jakž takž průměrné rovině. Největším přínosem filmu bylo paradoxně obsazení Aleca Baldwina do role Stillerova vedoucího, díky které (snad) dostal typově naprosto stejnou roli v seriálu 30 Rock, kde předvádí svůj životní výkon. Výskyt fekálního humoru na film se Stillerem či Anistonovou je nebývale častý, nedosahuje však takových výšin, aby to film nějak výrazně kvalitativně srazilo dolů. Celkově vzato, další průměrný film ve filmografiích výše uvedených herců. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama