Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie, u které je komika dost nadřazena romantice. Díky tomu lépe fungují vedlejší humorné figury než ústřední pár. Philip Seymour Hoffman, Bryan Brown, Alec Baldwin a Hank Azaria jsou prostě daleko výraznější a poslední dva jmenovaní si celkem pohráli se svým hlasem, respektive přízvukem. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Along Came Polly je velmi nevyrovnaná, přesto velmi zábavná komedie, ve které je jako jsme v rámci uvadající kariéry Bena Stillera nejslabší právě její hlavní protagonista, který víceméně jen přihrává mnohem výraznějším kolegům, kde alespoň za mně ruluje P. Seymour H., který si každou scénu urve pro sebe a samozřejmě nelze zapomenout na bestiální francouzský přízvuk vysekaného Hanka Azarii a jeho instruktora potápění. Jennifer Aniston je taky kouzelná jako nebyla dohromady v celých Přátelích a já mám díky všemu již řečenému pro tuto komedii slabost. 80% ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Komedií bych to zrovna nenazýval, spíše takový klasický romantický film. Každopádně pár momentů, kdy jsem se zasmál tam bylo. Vesměs u průpovídek Aleca Baldwina, to byl fakt pěknej ďábel. Jinak nic moc, taková klasika, kterou jsme už viděli x-krát. Chtělo to více vtipů a mohlo být lépe. Takhle opravdu jen průměr. Howgh! ()

Hermi14 

všechny recenze uživatele

Klasická středoproudá romantická komedie, která je ovšem místy doplněna o pubertální fekální "humor". Nepatřím sice mezi upjaté puritány, ale každý vtip má své místo a čas a ne že se takovéhle "vtipy" budou cpát všude. Film díky tomu působí jako dost velká slátanina, takže jedno podívání je víc než dost. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Proč by to Ben Stiler neriskl s Jennifer Aniston a tou její pěknou prdelkou ? Nevím průměrnou komedii si představuji jinak, nejlepší byla ta fretka. Tuhle hereckou dvojici mám prostě rád, a není to film ke kterému bych se v blízké budoucnosti neznal. Tak sem to hodil do RiskMasteru a vyšly mi 4 hvězdy :) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)

Reklama

Reklama