Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ten potenciál byl docela velký, námět měl něco do sebe, bohužel zpracování žádná sláva (film o 86 minutách takovýho žánru přece nudit nesmí). Holt chyběla zručná ruka režiséra, která by tomu dala větší spád a napětí. Ale to už je jedno. Když posčítám klady a odeču zápory, tak se dostanu na nějakých 60% ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Obří palec nahoru. Partička děcek se domluví, že vezmou s sebou na loďky na projížďku školního ranaře a šikanátora, aby mu dali co proto. Během společného odpoledne přijde většina na to, že veskutečnosti není takovej tyran, ale stačí chvilka nepozornosti a tlouštík je pod vodou. Parta puberťáků, malej kluk, malá holka a jedno mrtvé tělo. Moc dobré. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film, který je hodně zvláštní..Pomalý začátek, který až po dobré půlce graduje do určité situace, z které už není návratu. Mladí herci - stokrát omýlané téma k tomuto snímku-také mě velice potěšili. Klan Culkinů není nutné připomínat a že Rory je dalším z jejich rodiny, kterému bylo přáno do vínku, o tom není pochyb. Více jsem si ale všimla psychické proměny mladé Millie, která do dané situace byla připletena zcela náhodou. Její projev při pohledu na něklik chlapců, kteří přemýšlí nad tím, co udělat s mrtvým tělem, je ukázkou toho, že se v ní něco najednou změnilo. Pokud by snímek dostal větší prostor k vyjádření, byl by z toho podle mého názoru silný psychologický film, který na hrstce mladých lidí ukáže, jak se jejich život dokáže zcela obrátit kvůli vykonání určitého skutku. Ale na určitou stranu jsem zase ráda, že film končí tak, jak končí..Je také možné, že by z delšího natahování vznikl pouze rozbředlý film s nicneříkajícím koncem. ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Rory Culkin sice nikdy nedosáhnul slávy a úspěchů jako jeho starší brácha Macaulay a možná proto jsem byl na tenhle film tolik zvědavej.. je to film o tom, jak se může dětská legrácka změnit v tragédii a během pár minut změnit několika lidem život.. na Zátoce ticha se mi líbilo dětský obsazení když nepočítam několik dospělých herců ve vedlejších rolích.. rozjelo se to hned na začátku a od chvíle co přijeli k řece jsem už jenom napjatě sledoval jak skončí výlet týhle dětský skupinky.. možná jedno z nejlepších dramat co jsem kdy viděl.. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Film iniciační, kde dětství není předmětem idealizace, ale tíživým stavem, ze kterého je třeba vyrůst. Vykreslení krajiny dětské duše je prosté jakýchkoli sladce melancholických filtrů. Nejprve sledujeme děti připravující pomstu svému tyranskému vrstevníkovi, která spěje k nezamýšlenému vyvrcholení. Druhá část, tak trochu poznamenaná autorskou svévolí, popisuje zánik dětského světa pod tlakem okolností. Moralita v tom nejlepším slova smyslu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama