Reklama

Reklama

Holčička

  • Francie La Petite (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Josef je zdrcen, když jeho syn Emanuel a jeho snoubenka Joachim zemřou při leteckém neštěstí. Pár čekal dítě od náhradní matky. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

John80 

všechny recenze uživatele

Pribeh zo života ,kde letecká nehoda dvoch manželov zapríčiní, že sa nedožijú ani svojho dieťaťa od náhradnej matky, ktorú vypatra otec jedného z manželov a dieťa si vezme do vlastnej starostlivosti po narodení sa od náhradnej matky 3* ()

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že autora nudí téma GPA, které mu nesedí, je příliš jednoduché, příliš realistické, příliš obyčejné, jako by se celý štáb jednoduše ztratil v belgických uličkách a film natočili jen proto, že se báli, že jim dojde bageta. Trvá sotva hodinu a půl a k nudě není daleko. Kromě toho se „La Petite“ zabývá mnoha společenskými nebo hlubokými tématy, ale nakonec se jich pouze dotýká, takže je vše povrchní a je důvod se ptát - nachází filmař správný odstup mezi komedií a melodramatem, aby mohl vyprávět moderní příběh transgresivního zrození? Guillaume Nicloux ze současného společenského tématu kreslí předvídatelný a konvenční film v uplakaném rodinném dramatu, který se snaží překročit televizní estetiku, i tak občas působí spíše jako telenovela na steroidech. 30% ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama