Reklama

Reklama

Láska na první pohled

  • Velká Británie Love at First Sight (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Během letu z New Yorku do Londýna se do sebe Hadley a Oliver zamilují, po přistání se ale jeden druhému ztratí v davu. Jaká je šance, že se znovu setkají? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Dost mě bavilo, jak je to vyprávěné. Tedy, s použitím statistiky, čísel a s vypravěčkou, která se v průběhu celého příběhu vtěluje do celé řady vedlejších postav. Zajímavý nápad! Oliver a Hadley jsou navíc standarní, přirození, uvěřitelní a člověk jim emoce věří. ■ Začal jsem počítat, kolikrát se budu se svojí ženou milovat v následujících dvaceti letech. Je to normální? ■ Kdybyste někdo hledali tu dynamickou cover verzi I Wanna Dance With Somebady, co zní v závěrečných titulcích, tak je tady. ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Příjemná, milá, humorná, v určitou chvilku trochu smutná, avšak oddechová, nijak neurážející romanťárna, která asi ukotví více v srdcích mladistvějších dívek. Jasně, je to klišovitá love story, kdy si spousta lidí řekne, proč se něco takového nemůže stát zrovna mně ? Oba hlavní protagonisti jsou však sympatičtí, hlavně Hadley, hudba příjemně navozuje danou atmosféru, a příběh, leč prostý, je zpracován svižně bez nějakých trhlin. Je fakt, že ta vypravěčka tam byla navíc a klidně bych se bez ní obešel. Líbilo se mi to ale hodně a po Daisy Jones & the Six asi nejlepší romantický movie, který jsem letos viděl. '' Víte, osud může být osud, jen když se rozhodneme, že to chceme.'' ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Adolescentní romantika…..o co méně lokací o to více přitažené za vlasy. Ale ústřední dvojice funguje (především Haley Lu Richardson si mne získala), chemie mezi nimi také a tak i když ani zdaleka nejsem cílovka, něco jsem dokázal odpustit. Tím něčím, ale rozhodně nebyla vypravěčka (nebo chcete-li průvodkyně dějem), jejíž funkci jsem ani trochu nepochopil. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný film, som milo prekvapená a teší ma, že romantické filmy ešte nevymreli, lebo za obdobie poslednej dekády tie skutočne romantické treba hľadať ako ihlu v kope sena. Okrem toho, letiská ma vždy fascinovali :-) a kým som nemala deti (čakanie s malými deťmi na letisku to už je iný príbeh) milovala som čakať hodiny na let, len tak pozorovať ľudí a predstavovať si, kto kde a prečo asi letí a vždy som mala rada dlhé lety, čím dlhšie, tým lepšie (tiež predtým než prišli deti). Haley Lu Richardson (The White Lotus) má charizmu, dobre sa na ňu pozerá, vie upútať. Jej herecký kolega je tiež sympatický a divák im jednoducho musí fandiť. A nie, nie je to vianočný film, ak si kladiete túto otázku, lebo to bolo prvé, čo mi napadlo - žeby vianočný film? Hlavná otázka filmu však znie: Je lepšie niečo výnimočné mať/zažiť a potom to stratiť ako nikdy to nemať/nezažiť? Ja som presvedčená o tom, že je 1000x lepšie mať a stratiť ako nikdy nemať. Za jediný nedostatok Love at First Sight považujem určitú predvídateľnosť deja plus príliš veľa náhod :-) a nepáčil sa mi casting otca a jeho novej ženy, absolútne sa k sebe ani každý do svojej roly nehodili. Najlepší bol ten začiatok na konci filmu. Celkovo som spokojná. Love at First Sight je taká moderná romantická rozprávka🙂. Dodatok: Kto videl film, pochopí, moja baterka na mobile má aktuálne 75% a toľko by som aj udelila tomuto filmu. Soundtrack tiež veľmi fajn, už som si ho vyhľadala na YouTube. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Laska na prvy pohlad je naozaj velmi pekna a mila romanticka drama,aj ked trosku smutna,no plne som si vychutnaval jej sledovanie,hrozne sa mi pacil herecky vykon Haley Lu Richardson,ktora bola nielen sympaticka a roztomila,ale aj presvedciva,no i Ben Hardy nebol na zahodenie,aby som nebol nespravodlivy,taktiez ma zaujala i hudba,ktora to cele tak umocnovala,cize taketo filmy ja mozem a mam moc rad...:⁠-⁠) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • Když Oliver (Ben Hardy) a Hadley (Haley Lu Richardson) nastupují do letadla, agent u přepážky předstírá, že používá počítač. Na obrazovce je vidět, že agent není k počítači vůbec přihlášen. (Johnny.ARN)
  • Film sa natáčal v Londýne (Anglicko, Veľká Británia) a New Yorku (New York, USA) od januára 2021. Z dôvodu pandemických obmedzení sa scény pre letisko New York natáčali na londýnskom letisku Stansted. (Arsenal83)
  • Luther (Tom Taylor) svou dodávku několikrát označuje jako Sprinter, který vyrábí Mercedes. Když je dodávka nakonec spatřena, je to jasně dodávka Ford Transit. Když se Hadley (Haley Lu Richardson) poprvé setká s Lutherem, dokonce znovu řekne, že „je to Sprinter“, přesto je uprostřed záběru na dveřích dodávky viditelný nápis „Transit“. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama