Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

V celé Velké Británii byla v poslední době zaznamenána znepokojivá aktivita nových umělých upírů, takzvaných "freaks", kteří jsou stvořeni pomocí biomechanického čipu. Organizace Hellsing, pojmenovaná podle starého britského šlechtického rodu, která si už od nepaměti klade za úkol svět od upírské hrozby chránit, se bude s tímto problémem muset velice rychle vypořádat. Naštěstí má prastarou zbraň. Jmenuje se Alucard a sám je upírem. Důvod, proč slouží lidem, je zahalen tajemstvím, stejně jako fakt, kdo a proč čipy vyrábí.

Seriál má stylovou atmosféru, která překvapí atypickou hudbou, která by se k němu za běžných okolností vůbec nehodila, a syrovostí podání. Mezi fanoušky anime je veskrze velice kladně hodnocen, již delší dobu patří mezi "must see" tituly a jeho soundtrack je bez nadsázky legendární. (ČSFD)

(více)

Diskuze

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Robiiik

Ani ne podle mě ne.. Ale v těch dílech mi právě chybí, to co je v mandze (Nevím jak se to skloňuje, ale zajímalo by mě to)..

na příspěvěk reagoval Robiiik

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Robiiik

Ale to by si se pletl, googl mě našel.. ..našel o mě jednu jedinou informaci, ale tu ví jen Emerelle, když se mě snažila hledat pomocí googlu :D

na příspěvěk reagoval Robiiik

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Robiiik

Hellsing X je zaprvé sračka, měli by navázat spíš na konec seriálu, než na mangu, která je teda taky asi od 6 dílu spíše slabší (Teď jsme u 9..).. Jinak nedávno jsme zasílal spoustu zajímavostí a myslím, že i něco k hellsingu, takže se máte na co těšit hošci..

na příspěvěk reagoval Robiiik

Robiiik

Robiiik (hodnocení, recenze)

Hromino

Právě, mě nezklamali jen animace u toho nového Berserka. Když opomenu Grifitha, který vypadá jak buznička (s prominutím), je to docela povedené : )

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

Robiiik

No právě, mnohdy tam nefungují emoce, to mi taky vadí. Přijde mi to stejné jako s původním a novým remakem Hunter x Hunter. Jo, v novém sice nejsou fillery, ale větší cenzura, světlejší barvy a rychlé tempo s cílem co nejrychleji dohnat mangu IMHO dost pohřbívá kouzlo původního anime.

na příspěvěk reagoval Robiiik

Robiiik

Robiiik (hodnocení, recenze)

Hromino

Čekám, až uvidím všechny. Se mnou třeba vůbec nepohla bitva proti stu, která je asi moje nejoblíbenější ze starého Berserka. Jak je to zkrácené, tak to prostě nefunguje. Postrádá to emoce. Nevím, udělali by podle mě líp. Kdyby to obnovili se vším všudy...a hlavně tou podmanivou hudbou, která v Berserkovi kdysi vládla : )

na příspěvěk reagoval Hromino

Reklama

Reklama