Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dějištěm politické satiry plné laskavého i jedovatého humoru je Bílý dům. Konkrétně pracovna prezidenta USA. Dave (Kevin Kline), občasný prezidentův dvojník, je požádán, aby zastoupil prezidenta, který dostane srdeční záchvat při intimním skotačení s jednou ze svých sekretářek. Náčelník štábu a jeho pobočník chtějí Davea udržet v úřadě co nejdéle, aby mohli podniknout určitý převrat, při němž náčelník štábu (Frank Langella) vládne prakticky veškerou mocí. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

predators 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy snili o tom, být prezidentem? Co byste změnili nebo udělali jistě lépe? :-) Tak tento film budiž vám příkladem. I z obyčejného člověka se může stát nejvlivnější osoba planety. Ale pozor, stejně tak rychle může o všechno přijít. Dave si ale ví rady, takže jej čekají jen příjemné povinnosti, změna k lepšímu a pár starostí o to, jak překazit plány jednoho zavšiveného podřízeného:-) Celkově příjemná podívaná se šťastným koncem, jak jinak...:-) 70% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie! Taková ta klasická Amerika! Trochu smích, trochu doják, trochu nervy! Supr obsazení. Dřív jsem o existenci dvojníků Daveů neměl potuchy, teď v poslední době jsem to viděl namátkově v bedně snad třikrát. Jo, pokaždý se mi to zdá lepší a lepší! Možná životní role Kevina. Chválím určitě i Vinga Rhamese. 70% ()

Reklama

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Takhle vypadá Oscar za scénář? Ten má tolik trhlin v logice, že by to musela být crazy komedie, aby to dávalo nějaký smysl. Ale tak to není. Doktor by hned na začátku musel poznat, že jde o jiného muže, pak je tu hlas a asi dalších padesát věcí. Snad pro někoho, kdo jen povrchně sleduje děj, může být film něčím víc, než jen lehkou zábavou. Ono to totiž není téměř vůbec vtipné, takže jediné, co zbývá, je romantický film. Do toho je kýčovitě namíchaná pohádka o sociálních podporách nového prezidenta a zloduch poradce ostrouhá. Jak tohle může mít 71%, to nechápu. když něco na tohle téma, tak "Byl jsem při tom". ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Dave Kovic (Kevin Kline) je vybrán jako prezidentův dvojník, ale náhoda tomu chce, že bude muset za skutečného prezidenta Billa Mitchella, kterého postihne mozková mrtvice, zaskočit na plný úvazek... Pohodový film s příjemným hereckým obsazením. Arnold Schwarzenegger se objeví pouze v cameo roli, aby dětem řekl, že nemaji jíst koblihy. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Taková pohodovka na pohodový a uvolněný večer ukazující alegoricky na nějaký ten nedostatek americké vlády a se skvělým Kevinem Klinem v hlavní role a taky s výbornou rolí Arnolda Schwarzeneggera - hrál sám sebe asi na pět vteřin. Kéž by nějaký takový Dave existoval i v České republice ( asi by ho někdy bylo potřeba )..... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Tvůrce filmu Gary Ross hraje policistu č. 2. (D3VIL)
  • Cameo - Oliver Stone ztvárnil muže snažícího se přesvědčit reportéra, že je prezident jiný, než býval. (D3VIL)

Reklama

Reklama