Reklama

Reklama

Tajemství nesmrtelných

  • USA Tuck Everlasting (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dospívající Winnie Fosterová, kterou tyranizuje její matka, hledá svobodu na toulkách v lesích. Spřátelí s Jessem Tuckem, který se nepodobá nikomu, s nímž se Winnie doposud setkala, a chlapec ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. A Winnie postupně zjišťuje, že Tuckovi skrývají mocné tajemství, které navždy změní její život. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Je to jednodušší a velmi naivní, ovšem na nic si to nehraje. Příběh je minimalizován a hlavní slovo tu mají filozofické úvahy ohledně života a smrti... a nesmrtelnosti. Některé myšlenky jsou opravdu zajímavé a finální scéna byla sice předvidatelná, ovšem i přesto silná. Původně jsem dala 3*, ale přidám čtvrtou za upřímnost, s jakou k nám film promlouvá. 70% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Především romantickým snímkem je Tajemství nesmrtelných i přes využití tématu věčného života, který ve spojením s láskou dostává nový rozměr. Adaptace knihy, o které jsem popravdě nikdy neslyšel je příjemným filmem s překvapivě zvučným obsazením. Mladičká a roztomilá Alexis Bledel každého potěší (v pár scénách je to tedy krásný andílek) a vedle ní třeba William Hurt, Sissy Spacek nebo Ben Kingsley. Herecky není, co vytknout, i když je trochu poznat, že všechny hvězdy jedou na trochu ubraný plyn. Celým filmem nenuceně prochází myšlenka věčného života a jeho významu, které dává pointa filmu netušený rozměr, který potěší snad všechny. Právě závěr mě velmi potěšil, protože byl poměrně netradiční. Co by jste dělali vy, kdyby jste mohli být nesmrtelní? ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Chcete vidět film o nesmrtelnosti ? Pusťte si Highlendera. Chcete zabít mládě libovolného živočicha v přírodě ? Pohlaďte si ho. Jediný, co bych na tom nezkritizoval, byla ta relativně romantická část, na tom se obecně nedá nikdy moc zkazit. Časem bude ze Země jeden veliký hřbitov a u každého stromu pomník :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nemá to poutavej příběh, nemá to pořádnou zápletku, herci nevýrazný, včetně nevině se tvářící Bledel, Kingsleyho a Spacek, zakončení se míjí jakýmkoliv účinkem, dobrý je to tak maximálně do televize, tak proč sem na to vlastně čuměl? Netušim, ale příště už to asi neudělám, ne, kecám, samozřejmě že udělám ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Je to dobré žít věčně? Tuhle otázku jsem si určitě nepoložila sama. Krásná příroda o soundtracku ani nemluvě. Alexis Bledel v roli Winnie úžasná stejně tak Jonathan Jackson v postavě Jesseho. Příběh to má a ten ještě ke všemu tak rychle utíká. Kdyby měl film o 15 minut navíc nezlobila bych se. Když se rozběhly titulky začala jsem i já přemýšlet o podstatě života. Narodit se a pak umřít musí každý. Jesse a jeho rodina opravdu asi nežijí ten náš opravdový život. Tohle je sice snímek pro jedno zhlédnutí ( pak budete znát podstatu a to je o ničem ), ale i tak se na něj podívám znovu a spolu s Jessem a Winnie se budu toulat v těch krásných lesích plných tajemství. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Jonathan Jackson získal roli Jesse na poslední chvíli a před první natáčenou scénou (shodou okolností líbací) se s Alexis Bledelovou (Winnie) nikdy předtím neviděl. (Rocky62)
  • Scott Bairstow (Miles Tuck) tak toužil po roli v tomto filmu, že se vzdal honoráře. (Rocky62)
  • Do role Jesseho Tucka byl zvažován Jared Padalecki, vzhledem k jiskření mezi ním a Alexis Bledelovou v seriálu Gilmorova děvčata (2000). Padalecki ale roli odmítl. (Rocky62)

Reklama

Reklama