Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Budoucnost se jeví opravdu hrozivě. Díky stále se zvyšujícímu počtu superhrdinů už na světě nezůstali téměř žádní zločinci, které by bylo možné mírnit a usměrňovat. Tato skutečnost nejvíc trápí miliardáře Lance neboli kapitána Úžasného, který tak nemá do čeho píchnout a nudí se. Aby město Champion City zažilo aspoň nějaké vzrušení, zaslouží se o propuštění obávaného gangstera Casanovy Frankensteina. To byla ale chyba. Casanova Frankenstein nelení a Lance unese. Druhořadí superhrdinové se dostávají nečekaně ke slovu. Jejich jasným cílem je osvobodit kapitána Úžasného z rukou nebezpečného šílence a zachránit celý svět. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (105)

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie podle komiksové adaptace od Dark Horse, kterou moc lidí nezná. Čekal jsem trapárnu a přistihl jsem se, že jsem se u filmu bavil. Jsou tam slabší místa, ale celkově to jde přežít bez újmy. Finančně to byl vyložený flop, proto si režisér tohoto snímku už neškrtnul. Shlédnuto na AMC HD. 3* ()

Raketka29 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to ani zajímavé ani vtipné a ani dostatečně blbé. Takže jsem nevěděla jestli to brát vážně nebo jako pokus o parodii. Nedotklo se to ani jednoho a Ben Stiller opět maximálně nesympatickej. A nepotřebji se koukat na samé krasavce a modelky ale kdy filmaři pochopí že na chápkovi s uhrama co prdí není nic.... no vlastně NIC?! ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne je film natoľko uletený, že viac ako dve hviezdy by nemal získať, pretože okrem spomínanej uletenosti nie je dotiahnutý ani po technickej stránke, ani po výpravnej, či hudobnej. Zato obsadenie na danú dobu bolo fakt humorné, takže tú tretiu hviezdu s privretými očami dopĺňam tiež. Ale komu film odporučiť, to si netrúfam odhadnúť. ()

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Chtěli ste ve věku 10-ti let být členem superhrdinského uskupení, tak tady máte šanci. Pan vztek (umí se naštvat a mlátit do všeho kolem), Modrý rádža (hňup v indickejch hadrech co hází vidličky), mistr rýče (trouba s rejčem a hornickou helmou), splín (prdící sralbotka s po´dovanym ksichtem), koulařka (dcera bowlingového hráče, která má otcovu lebku jako bowlingovou kouli) a někdo neviditelný, který svou schopnost neovládá...jistě byst ezapadli jako třeba geek, který mlátí klávesnicí ()

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hloupost!! Ale opravdu NESKUTEČNÁ! U mne to tedy doopravdy spadá do propadliště dějin a rychle zapomenout, že někdy nějaký takový film byl někdo schopen vydávat za "film". Ben Stiler mne těžce nebavil. To prostě není komik.. a ani se pro roli komika nenarodil. A to ani v žádném dalším následujícím filmu. A o ostatních hercích a jejich chabých výkonech ani nemluvě. Snímek.. jakoby si hraje na nadhled.. hraje si na to, že si ze sebe dělá legraci. Ale prostě to nefunguje.. Není to parodie, není to legrace.. je to trapárna.. :-( ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Los Angeles, Lakewood a San Marino. (Terva)
  • Casanova Frankenstein (Geoffrey Rush) jezdí ve voze Chevrolet Corvette z roku 1978 (Terva)

Související novinky

Van Damme bez Seagala

Van Damme bez Seagala

14.05.2009

Ale zato s britským řízkem Vinniem Jonesem. Možná je to nakonec lepší volba – Jonesovi spíš uvěříme, že je druhým nejlepším zabijákem na planetě, než nějakému hrochovi s copem. O čem je vlastně řeč?… (více)

Reklama

Reklama