Reklama

Reklama

Námi to končí

  • USA It Ends with Us (více)
Trailer 1

Film Námi to končí, který je vůbec první celovečerní adaptací románu Colleen Hoover, vypráví pozoruhodný příběh Lily Bloomové (Blake Lively), ženy, které se podaří vypořádat s traumaty z dětství, aby začala nový život v Bostonu a pokusila se splnit si celoživotní podnikatelský sen. Náhodné setkání s okouzlujícím neurochirurgem Rylem Kincaidem (Justin Baldoni) v obou probudí velice intenzivní emoce. Ale i přes hlubokou lásku, kterou k sobě oba cítí, si Lily na Ryleovi začíná všímat jistých náznaků, které jí připomínají vztah jejích rodičů. Když do Lilyina života náhle znovu vstoupí její první láska, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), její vztah s Rylem se naruší a Lily si uvědomí, že se musí naučit spoléhat na vlastní síly a učinit pro svou budoucnost nemožné rozhodnutí. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Vzťahová dráma zaoberajúca sa domácim násilím hlavne v druhej polovici a odkazuje naň aj názov filmu. Páčilo sa mi ako najprv všetko vyzeralo ako nehoda. Všimla som si, že Blake nosí celý film nelichotivé oblečenie,  inak je výborná a považujem ju za najkrajšiu herečku súčastnosti. Atlas bol veľký sympaťák. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Až nečekaně fajn kino návštěva. Knihu jsem nečetl a měl jsem jen hrubý nástřel, o čem film bude, takže mohu hodnotit čistě film, a ten na mě teda zafungoval slušně. Celé to táhne Blake Lively, která je na plátně prostě osobnost a dobře se na ni kouká, ale i příběh mě slušně namotal, a to i přestože je vlastně v celku obyčejný. Má to romantiku, má to drama, napětí ve vyšponovaných scénách je zvládnuto perfektně a ona scéna s "nátlakem" je tak výborně podaná, že mi bušelo srdce jak o závod, a stejně tak tyhle shledání, rozchody a všechny prvky okolo mě bavily a dokázaly místy chytnout za srdce. Velmi překvapivý kousek, od kterého jsem moc nečekal, ale který vlastně fungoval skoro po všech stránkách víc než dobře. Spokojenost. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Na to, že se to točí kolem dost závažnýho tématu, se tam spíš celý dvě hodiny jen tak blábolí. V základu generický scénář. Kdyby předloha nebyla z roku 2016, tak bych tvůrce podezříval, že si hodně vsadili na umělou inteligenci. Jinak to působí, že Colleen i Blake film propagují raději bez linky o domácím násilí, ale bez ní je ten příběh o úspěšné květinářce z Bostonu snad ještě víc plochý. Nemluvě o tom, že se to dalo využít jako platforma pro ty, kteří hledají pomoc z vlastní tíživé situace. Zařazeno po bok adaptací 50 odstínů šedi a Kde zpívají raci jako těžký cash grap. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Bude mi to celkom ľúto, no "It Ends With Us" nemôžem ohodnotiť ako dobrý film. Trailer ma poriadne navnadil a dúfal som, že vo výsledku to doručí intenzívny zážitok s kvapkou romantiky, počas ktorého budem prežívať s Blake Lively vzťah, do ktorého sa dostala. To sa ale nestalo. Nestalo sa to, pretože tento film nie je schopný dlhodobo držať moju pozornosť. Počas prvej polovice filmu sa dokopy skoro nič nestane a je to len veľká zmes scénok, ktoré nás vedú z času na čas do minulosti, následne do súčasnosti a v princípe nerobí nič, čo by som už niekedy v minulosti nevidel spracované lepšie. Navyše som mal pocit, že ani Blake Lively (skrz jej všetok herecký talent) nie je schopná predať postavu Lily Bloom poriadne. Realita je taká, že som viac veril tú postavu jej mladšej verzii v podaní Isabely Ferrer, ktorá ako herečka zatiaľ len začína. Ak by som mal pochváliť ešte niekoho tak primárne to bude Jenny Slate, ktorá ako Alyssa skutočne exceluje. Dáva celému filmu jednoznačne najviac života a energie. Vo všetkom ostatnom som sa pocitovo len celú dobu nudil. Tempo je zúfalo pomalé, film má problém do celého konceptu dostať scénky, ktoré by akýmkoľvek spôsobom vedeli vzbudiť môj záujem. Nie je veľa čo si z filmu na dlhú dobu zapamätám, nemá veľa zaujímavých postáv, a aj ked je jeho hlavná myšlienka dobrá, nie som si istý, či vám bude stáť za to sledovať tento film skoro 2 hodiny, kým sa dopracuje k svojej pointe, ktorú viete už z traileru. Za mňa veľké sklamanie tohto roku. Hodnotenie: C- ()

Talita1 

všechny recenze uživatele

Romantika s trpkou príchuťou žiarlivosti a násilia. Príbeh podľa knižnej predlohy vykresľuje hlavnú hrdinku Lily (Blake Lively), ktorá zistí, že jej partner má v krízových okamihoch násilnícke sklony. Pomocou častých flashbackov poznávame jej minulosť a jej prvú lásku, Atlasa. "You saved my life. That is who you are." Škoda len, že mladý a starší Atlas sa nejako na seba nepodobajú, trochu ma to rušilo. A vadili mi občas aj nelogické dialógy. Film nie je zlá voľba, ale mňa neohúril. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Reklama

Reklama