Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

12-letý Naota je na "rande" s přítelkyní jeho bratra, který se odstěhoval do Ameriky, Mamimi. Když se vrací, přejede ho šíleně praštěná dívka Haruko Haruhara, řítící se svém mopedu Vespa a třískne ho po hlavě kytarou. Později mu z onoho místa na hlavě začnou vylézat roboti, kteří spolu bojují. A aby toho nebylo málo, Haruko se nastěhuje k Naotovi domů. A nad tím vším (rozuměj nad městem), ční obrovská napařovací žehlička.

Komediální anime s dějem o mnoho pošahanějším než bývá obvyklé a bizarními postavičkami. (Subjektiv)

(více)

Recenze (50)

K.a.r.i.n 

všechny recenze uživatele

Totální úlet!!! – ne, bez těch vykřičníků to bohužel říct nejde. Praštěné ženské, ujetý příběh, dokonalý soundtrack (ta hlavní melodie je skvělá), spousta elektrických kytar, baseball a obrovská žehlička... a abych nezapomněla, tak mě už od prvního dílu úplně dostala animace, která sice nebyla dokonalá, ale tak nějak... řekněme zvláštní, stejně jako celé Furi Kuri. :) Takováhle šílenost si nezaslouží nic menšího než 5*. ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

První dojmy - WTF, poslední dojmy - WTF :D . Moc jsem to nepochopil, ale u druhého dílu jsem se začal poměrně dost bavit a seriál jsem dojel na jeden zátah. Ještě teď při psaní konentáře se nemůžu přestat, "tlemit" je nejlepší výraz, tomu, co jsem viděl. Nevím co to bylo, ale bylo to téměř dokonalé... Neutuchající tempo, s jakým se na vás valí výtvory občas choré, občas geniální mysli, je pozoruhodné! Tempo je dokonce tak vysoké, že ani nemáte čas se něčemu divit a prostě jen dál nevěřícně sledujete tu jízdu. Čili... skvělé 4*, pátou si nechám na možné druhé zkouknutí ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Divné. Občas v dobrom, občas v zlom slova zmysle. Forma tu jednoznačne prebíja obsah, ale robí to tak dobre, že sa mi to proste páčilo, hoci som si nebol istý (a ani teraz si stále nie som), či to bolo na 3* alebo 4*. Na rozdiel od väčšiny tu, si nemyslím, že by to bolo o ničom, ja som tam videl normálny plnohodnotný príbeh, ktorý by si zrejme zaslúžil trochu viac rozviesť a vysvetliť všetky tie postavy a skutočnosti, ale aj tak sa v tom dalo vcelku dobre orientovať. Postavy sú zaujímavé, len slabo vykreslené, hudba super a ako som už hovoril, tak samotná forma je strašne dobrá, hoci občas to bol teda riadny brutál stíhať to vnímať, hlavne keď sa to zmenilo na mangu. Hodnotenie nakoniec dávam také, aké dávam hlavne kvôli peckovému piatemu dielu. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Na seriál krátké, na film dlouhé, hudba (ač váz z toho ruchu bude po pár dílech bolet hlava) parádní. Titulky jsem občas (často) nestačil číst (a že jsem nějaký čtenář). Nadsazenost (skoro parodii) nemám rád. Sci-fi linii jsem moc nechápal/nepobral. Po prvním díle jsem z toho měl dobrý pocit, ke konci jsem byl rád za to, že je to tak krátké. - 60 % ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Příběhy s podobně šíleným dějem mě baví a tady se navíc později ukáže, jaký to mělo důvod a smysl více než uspokojivým koncem. Mezi vším tím bláznivým humorem, se ale objevilo i pár vážnějších témat, která jsou taky provedená dobře a nijak tempo děje nezdržují, právě naopak. Animace byla krásně živá a i když mecha není zrovna můj šálek kávy, tady mě souboje nadchly mnohem víc než jsem čekala (a to jakože fakt hodně). Postavy byly taktéž super a jejich vztahy působily povětšinou i dost reálně. Je to celé velká šílenost, ale tím správným způsobem, v té správné míře tak, aby se člověk nestihl nudit. 8.2/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Učiteľkine auto, ktoré je zničené Naotom, je VW Beetle. (Flipper)
  • Moped, na ktorom jazdí Amarao, nie je Vespa, ale japonský model Rabbit. Podľa režiséra je oveľa vzácnejší než Vespa. (Flipper)
  • Každá gitara vo filme (okrem mini gitary, hodenej vzduchom v prvej epizóde) je skutočná a nie kreslená gitara. (Flipper)

Reklama

Reklama