Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

Ace Liver 

všechny recenze uživatele

První díl/y byly přecijen poněkud rozpačité. Porotci roztěkaní, nesví. Hold jedna věc je dělat v kulinářství, druhá věc pak ksichty na kameru. Stejně tak i vizuál pořadu, či hudební doprovod si potřeboval trochu sednout. Naštěstí vše dobře doadlo. Porotci jsou sympatyčtí, stejně jako většina finalistů. Baví mě na tom ta relativně pohodová atmosféra. Konečně někdo přestal doslovně kopírovat americké tlachy ala "všichni tvrdě makáme", "já to všem nandám, ukážu jak umím máknout". Stejně tak nemusíme sledovat nějakého věčně ječícího cholerického rapla bez jakékoliv úcty k nikomu. Místo toho dostáváme skupinku lidí, co se víc soustředí na vaření, než intriky, stejně tak jako porotčí trio, které raději poradí a pomůže, než aby se na někom vozilo. Dobře se to sleduje, dobře se do finalistů vžívá. Fajn změna, jen tak dál. ()

Reklama

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Prvni dily svezi a koukatelne, bohuzel v dalsich kolech tomu tradicne dochazi dech a je to velmi nevyvazene...z trojice porotcu bohuzel nikdo nema moc charisma a pred kamerou pusobi nemastne neslane a neumi gestikulovat, ale na druhou stranu velmi chvalim jejich profesionalitu...s tou sebrankou zmrdu z prvni serie je to nesrovnatelne...ukoly pro soutezici jsou casto zajimave, ale jindy dost na pest...stejne tak finalni hodnoceni a vyrazovani...zcela evidentne se nekde nadrzuje:) ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem žádným zarytým fandou kuchařských pořadů v televizi, ale tento pořad se mi docela líbil. Složení poroty bylo v pořádku – všichni tři patří mezi uznávané kuchaře a to nejenom v Česku. Co se týká soutěžících, tak těm se osobně nedivím, že se někteří z nich složili během natáčení a jídlo se jim prostě nepovedlo (sám jsem vyučený kuchař, ale stresovat se ještě před kamerou...nic pro mou maličkost). Takže klobouk dolů před oběma pány ve finále (respektive před poslední čtyřkou). Tentokrát opravdu nebudu nadávat na tento pořad, jak jinak bývá mým dobrým zvykem, páč na většinu z toho co vysílá Nova (potažmo i jiné naše televize) se nedá dívat. Takže dám slušných 60% a Romanovi přeji mnoho úspěchů. Možná bych dál i víc, ale to bych musel být v porotě a ochutnávat… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno