Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Fr 

všechny recenze uživatele

„LZE CESTOVAT V ČASE…“  První dily vypadaj záhadně a tím, že jsou to vlastně 4 příběhy, je to zajímavý a nenudí to. Navíc to očekávání, co že z tý záhady vypadne… Trošku (víc) mě sere, že i sem musej narvat bukvice, páč (ať si každej dělá co chce, ale…) pohled na dva píchající chlapy mně nikterak nerajcuje. Příběh pro Akta X. Dobře zamotanej a prolínající se letopočty i osudy. Bavilo mě to. Vymyšlený je to dobře, takže v poho za 4*. (Navíc mně to  - nevím proč, připomíná "Atlas mraků". (A samozřejmě "Dark", ale…)) /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenném komiksu z roku 2015, který napsal Si Spencer a ilustrovali Dean Ormston, Tula Lotay, Meghan Hetrick a Phil Winslade. 2.) Thx za titule „Sebastian Jágr“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  ** ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Zase se nám snaží namluvit, že homosexualita je normální a že multikulti obyvatelé Londýna normální bohužel jsou. Ale to je jen takový povzdech nad starou dobrou Anglií minulosti. Jinak seriál, rozprostřený do čtyř časových rovin je pro diváka náročný a vyžaduje maximální soustředění. Jako vždy to vypadá jako puzzle o tisících kusech, aby se to pak pomalu začalo skládat a v závěru to aspoň z devadesáti procent pochopit. Zajímavá, v sedmém díle vygradovaná a sluníčkovým koncem trochu shozená série stála za zhlédnutí. P.S. Zajímalo by mě, kde našli tu "krásku", co hrála Iris, ta se na roli policistky fakt "hodila". ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Až příliš velká sázka na jistotu v jinak již probádaných vodách. To co jsme mohli lépe a zajímavěji vidět v Dark, zde na poli minisérie spatříme také. Bohužel ač většina hlavních postav má co nabídnout, jejich prostor není dostatečný k tomu, aby nám až na pár výjimek přirostli k srdci. Od půlky navíc konec sami odhadnete a ač je katarze dostačující, rozhodně nemohu říci, že bych ji silněji prožíval, což je podle mého škoda. Suma sumárum: zvládnutý průměr. 65% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Preboha, to vážne? Zase musí byť všade pichnuté LBGT? Nie je to už trochu moc? Ešte stále nie je filmakerom trápne? No, asi nie. Ako, ja nemám nič proti láske všehodruhu, nech si každý má čo chce, nech je spokojný a nech si to neškrabe. Ale tej násilnej propagandy je už fakt vážne dosť! Za chvíľu urobia homosexuála aj zo Stalina. Je to škoda, pretože inak je to po obsahovej stránke celkom fajn. Neporovnával by som to síce s Darkom, ale rozhodne tento mini projektík, kde hrá úlohu cestovanie časom, vytvorenie časovej slučky a filozofovanie o dôsledkoch a paradoxoch, má niečo do seba. Záver ale mohol byť do väčšej hĺbky, nie ako z rýchlika. Za pozretie to však stojí. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

formelin 

všechny recenze uživatele

3 a půl / Slušné rodinné sci-fi s fajn námětem, žel zpracování slabší, ale jako celek to funguje a rozhodně neurazí. Trochu mi to připomnělo nedávnou sci-fi sérii 1899, která je tedy vizuálně bohatší a bavila mě tedy víc. O parádní soundtrack se postaral můj oblíbený skladatel Jon Opstad, jehož hudba se tu blíží lehce k motivům z Blade Runnera, no, některé tracky (Maplewood & Defoe) vyloženě jak z něho... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)
  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama