Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Seriál Alice & Jack popisuje, jak probíhá láska mezi dvěma velmi odlišnými lidmi v průběhu 15 let. Alice (Andrea Riseborough) je svobodná žena, která žije pro svoji kariéru a potýká se s traumatem z dětství, a Jack (Domhnall Gleeson) je vědec, kterého potká v baru. Příběh zkoumá klíčovou otázku, zda jsou pouta mezi námi silnější než síly, které je dokáží zpřetrhat. (dogma97)

(více)

Recenze (2)

diax3 

všechny recenze uživatele

Mno... takhle: Jestli čekáte, že to bude jako Normal People, tak to nebude (na těch mi něco zlomilo srdce a donutilo mě to odcházet s nezastavitelnym smutkem člověka, co ve svým pokoji na koleji zažil svou první párty, první tequilu, první kocovinu, první pusu, první sex, první dobrej sex, první kariérní úspěch, stresovej moment nad těhotenskym testem, žádost o ruku i všechno ostatní z tohohle soudku, a teď dostudoval a musí ten pokoj vyklidit a je to, jako by tam nechal část duše - zatímco tady to bylo prostě jenom bolení... s koncem, který po překvapení, co mě v daný okamžik vlastně zaskočilo, už nepřekvapí a jen podtrhne, že je autor příběhu romantik). První setkání Alice a Jacka podle mě nedalo žádný základy tomu, co za šílenej bordel následovalo. Přesto jsem si pustila i druhej díl, neb Gleeson v romantický věci je tak trochu můj kryptonit... a ty další epizody mi připadaly lepší. Jestli neradi bulíte, vypněte to po tom, co se stane na inseminační klinice, domyslete si to nejlepší a žijte blaze. ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Některé rozhovory Alice a Jacka byly zajímavé, hluboké, ale někdy i takovým zvláštním způsobem vtipné. Bylo to (od hlavních představitelů) dobře zahrané, také se mi líbil soundtrack. Ale nemůžu si pomoct, ačkoli věřím na lásku na první pohled a spřízněné duše, nějak jsem nemohla věřit tomu mnohaletému turbulentnímu vývoji, hlubokému propojení, které po tom letmém setkání nastaly. Alicin osud byl jistě těžký, vlastně se asi v celé té její velké nevyrovnanosti dá říct, že se ještě na to, co všechno prožila, chovala "úplně normálně". Přesto mi přišlo, že si s Jackem až moc zahrávala a on se sebou zase nechal místy až moc "zametat", připadalo mi to chvílemi až moc toxické a asi se mi ti dva taky k sobě moc nehodili typově. Asi i kvůli tomu mě to nedokázalo výrazněji emočně zasáhnout (ač tragické či jinak pohnuté to bylo místy velmi). Také mi to přišlo hodně táhlé, šest dílů minisérie kolikrát člověk zhltne skoro na jeden zátah a připadá mu to jako chvilka, Alice a Jack a jejich příběh poměrně krátkou stopáž nedokázali zaplnit a utáhnout, možná kdyby to zkrátili na půlku nebo na čtyři díly, bylo by to lepší. A jak někdy ne zcela vyjasněné konce nejsou na škodu, tady mi asi neurčitý závěr trochu vadil a byl do velké míry důvodem, proč jsem se nakonec při váhání nad průměrnými třemi a lehce podprůměrnými dvěma hvězdami rozhodla pro druhou variantu. 40 %. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama