Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (384)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prototyp novodobé české komedie, která vás trailerem donutí opustit Česko a zrušit si i zdejší občanství, aby vás nikdo nespojoval s tak ohyzdnou kinematografií, když ale film posléze přeci jen kvůli jeho nabubřelé slávě zkusíte, plány na dobrovolný exil zrušíte. Jedeme na teambuilding je skutečně velká volovina, kterou nelze brát na žádnou váhu, přeci jen se u toho ale s rodinou párkrát zasmějete a budete rádi, že Marianková po Známých neznámých nijak extrémně nepolevila. Jen těch závěrečných cca 15 minut je na úrovni filmařiny dětského tábora. [viděno na Netflixu 29.3.2024] ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchá česká komedie, která vás buď odradí nebo si ji zamilujete. Samotný příběh není nijak překvapivý, prostě všichni jedou na teambuilding, kde se odehraje samozřejmě spoustu dramat, fuckupů, ale i hodně vtipných momentů, kde se budete válet smíchy. Těch je tu hodně, ale jsou tak napůl dobré a napůl špatné a trapné. Nejvíc se mi asi z herců líbil Vojta Kotek. Ten umí krásně zahrát vyhulence a člověka, který je naprosto mimo, ale stejně dokáže ve špatných situacích pomoct. Prachař je průměr a zbytek zhruba taky. Nikdo extra nevyčnívá, ale ani se nijak neupozaďuje. U tohohle filmu je zkrátka dobré nemyslet na kvalitu, ale jenom si u něho odpočinout, přijít na jiné myšlenky a ideálně se aspoň trochu pobavit. Rozhodně se nejedná o jednu z nejlepších komedií české kinematografie, spíš naopak. Neříkám, že si tenhle film nepustím někdy znova, ale bude to pouze v situaci, kdy už fakt nebudu vědět na co koukat. 4/10 ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Degradácia šéfa do oddelenia telefonickej podpory otvára nové možnosti na karierny rast. Hlavne keď sa blíži teambuilding na ktorom sa dá získať putovný pohár pre pobočku. Čo ak ale získanie tohoto pohára je existenčná záležitosť a navyše máte absolútne retardovaný team? Herecké obsadenie: Pre českú komédiu absolútna klasika čo sa týka obsadenia. jediné čo ma sralo, bolo keď Bárta a Evelyn speakovali česky. Z toho ma skutočne napínalo. Prevedenie: Svižná komédia, ktorá má určite veľmi dobré momenty, ktoré sa ale striedali so sterilnými ba až trápnymi. Pocity: Ja som sa na vlastné prekvapenie celkom dobre bavil. Brňáci boli nenormálny. A finálny paitball ma dostal do kolien. Pridaná hodnota: Miňo - šofér. 59% ()

džanik 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, u kterého je lepší vypít minimálně to pivko, dvě, resp. i menší množství alkoholického nápoje za předpokladu vyšší voltáže k rozostření kritického oka a neřešení tohohle a támtoho. Mě se povedlo bavit se po naprostou většinu stopáže s minimální alkoholémií 😄 “Jste chytrý chlapík… Ale něco s vámi není v pořádku. Moc pracujete!” Tuhle větu si beru k srdci! ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

“Nikol sednout a fetovat!”…taková ostrá slova umí pobavit stejně jako když chcete z koktejlů “Sex on the Hotel!”…ano, vážení přátelé na teambuilding se jezdí vypnout od práce a rodiny. Stejně takto se dá vysadit u této komedie, která je místy přepálená, místy splácaná jako dort pejska a kočičky. Buď to dáte nebo nedáte… jsou samozřejmě mnohem lepší, ale i mnohem horší filmy. A Vojta Kotek tady nositel jména Michal David není Harry Potter - jen ho ve slavné filmové sérii daboval. A aby to nebylo málo tak skutečný Michal David, rodným jménem Vladimír Štancl se tady skutečně objeví…a dodá chuť žít nonstop! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama