Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

raimi 

všechny recenze uživatele

Naprosto rozkošnicky vypiplanej a velice zábavnej slasher, kterej umí nádherně pracovat s nadsázkou, humorem, a hlavně s postavama a chemií mezi nima. A aby ne, když na scénáři dělal Nor Thomas Moldestad, kterej se už v tom nejlepším světle ukázal svou prací na prvních dvou dílech kultovky Fritt vilt. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď si človek zoberie tie semináre vo všeobecnosti, či už kňazské alebo aj takéto kolegiálne, tak má vzhľadom na priebeh týchto seminárov pocit, že to slovo je odvodené od slova semeno, ale nie je tomu vždy tak. Niekedy to môže skončiť riadnou sekanou, na nešťastie účastníkov však nejde o sekanú z mletého mäsa. Slasher s komediálnymi prvkami a typickými škandinávskymi prvkami, ktorý nie je v rámci zmesi žánrov výnimočný, ale nuda to nebola. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slasher křížený černou komedií.  Severské úchylnosti tedy příliš nepobral, ale malý závan cítit byl. Každou chvíli jsem čekal, kdy macatá šéfová Ingela nasedne na svého hubeného koníčka Jonase  nebo se Kaj bude kát za osamělé dobrodružství  na záchůdku, ale Švéd holt není Dán a Hon tedy jen ten žánrový s nesmrtelným strojově neúprosným zabijákem, jenž se ničeho kromě rozzuřené důchodkyně neleká.   Teambuildingové pičičárny lehce, ale příjemně zkarikovány, kdo jednou zažil, vždy ocení,  tradiční ústupek dnešním "multimravům"  snesitelný (tragickým hrdinou  Amed, superhrdinkou Bahar)  a vybíjená hravá, zábavná a někdy i překvapivě originální (bít starce se nevyplácí).  Potěšilo, pobavilo,tři by byly akorát,ale je jich tu zbytečně moc. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Seminář je pohodový, satirický slasher horůrek ze Švédska, který rozhodně nepřináší nic objevného, ale na nudné odpoledne je to ideální kousek. Casting je tak špatný, až je to snad pozitivum (toxicita ne extrémní úrovni), protože každá jedna postava vás zde dokáže opravdu naštvat, takže jejich mordování má takový zvláštní náboj. Samotné vraždy jsou poměrně vynalézavé, originální a vrah je též dost fajn. Prostředí je také ok, ale filmu chybí větší napětí, atmosféra (ve slasheru prostě nutnost) a nějaké větší poselství, protože zde se to nabízelo. Celkově za mě spokojenost a lepší 3*. ()

pavcas 

všechny recenze uživatele

Parta obyčejných, životem znavených spolupracovníků vyrazí do chatové osady v lese na team building. What could go wrong, říkáte si. Společné aktivity, jeden machírek, jeden vlezdoprdel, šilená vrchní aktiviska, prudící dědek, věčně hulící ala učitelka, labilní rebelka, brejlatej sympaťák, bábuška a jedna ségra Nšoči, prostě squadra a k tomu chlápek v masce, připravenej vraždit a výjimečně k tomu má i důvod. Je to trapný, je to krvák, ale je to taky vtipný a vlastně mně to dost bavilo. Překvapivě. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama