Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

figliar 

všechny recenze uživatele

Keď film beriem ako komédiu, téma firemného teambuldingu s prepnutými kolegami celkom zaujme. No hororových prvkov tu je pomenej. Seminár sa miestami podobá na Vreskot, žiaľ chýba viac originality a aj nejaký moment prekvapenia. Ale aj tak sa jedná o podarenú severskú slasherovku, ktorá sa na rozdiel od Amerických mega rozpočtových hororov na nič nehrá. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Obstojný slasher, ale nic víc. něco podobného tu už bylo nesčetněkrát a ještě nesčetněkrát bude. Ani severské prostředí není ničím zvláštním, protože tohle není první skandinávský zabiják podobného ražení. Fajn je černohumorný nádech, což má na svědomí především partička výletníků, která je ukázkově nesourodá. Ale ani v jejich případě jsem tu interakci nedokázal plně ocenit. Zabiják je celkem zábavný a je dobře, že se nejedná o žádné nesmrtelné monstrum, ale zase nepředvádí nic extra. Gore tu nějaké je, ale nejlepší scéna přijde až v samotném závěru. Slušně natočená rutina. 60% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Komedie, Švédsko, seminář a hned jsem si představil drsnější verzi Vlastníků. Což se prvních asi dvacet minut naplňovalo. Nesourodá skupina lidí, které v tomto případě nespojuje vlastnictví bytů v jednom domě, ale projekt nákupního centra. Samozřejmě si s tím tvůrci nevystačili a i když tam jistý přesah vnímám, je to vlastně přímočará vyvražďovačka. Nicméně...uznávám, že právě ta naprosto zjevná motivace vrahouna, mohla být tvůrčím záměrem. Stejně jako chladnokrevné a neosobní vybíjení účastníků semináře. Možná je ten přesah v tom, že je to vlastně tragédie, za kterou může hamižnost, prospěchářství, lhostejnost a malá snaha naslouchat. Zabiják nebyl jen psychopat, ale také oběť bezpráví. Jeho extrémní reakci to sice neomlouvá, ale já tam ten výhružný vzkaz vidím. Úředníci, nebuďte hovada, může se stát, že narazíte na někoho, kdo vám to 100x hůř vrátí. Tomuhle žánru neholduju, nelíbí se mi sledovat zabíjení lidí, ale v tomto případě to vraždění nevnímám jako prostředek pro uspokojení divných choutek milovníků slasherů, ale spíš jako temný pozdrav všem úředníkům, developerům, politikům... . ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Gratuluji Švédům. Podařilo se jim natočit ten nejnudnější a nejdebilnější Slasher v dějinách, s těmi nejvíc nesympatickými a nevhodnými postavami, co jsem kdy viděl. Bolelo se na to dívat a poslouchat ty jejich stupidní kecy. Hvězda za scénu s šitím čela, alá Frankenstein, to jediný mě pobavilo a ať nežeru, tak pár krvavějších scén tu je, ale víc ani hovno a více jak jednu hvězdu ani omylem. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

9 lidí jede někde do restaurace kde mají stavět supermarket na teambulding. Je to tam jeden jeden větší blb vedle druhého (Co vůbec dělal ten dědek ten je tam úplně zbytečný jen tam pořád kecá jak se za jeho časů bylo dobře ?) a kromě jedné ženské všechny nezajímavé (K čemu tam byla ta co pořád chlastala? Jedna je tam nová řekne názor a oni ji vždy utřou, že je nová a má držet hubu). Tak se tam baví a postupně tam zemře personál hotelu a pak jde vrah i po nich  jelikož tam takřka není nikdo sympatický fandíte mu bohužel většina vražd je mimo záběr. Pochválit jde možná ta maska P.s. Hláška tak jako kytice se ne vždy skládá z růží  je blbost pokud si koupím kytici z růží budou tam růže nebudou tam gerbery. P.s. 2 Mají možnosti co si nechat , když ztroskotají a jeden si chce nechat laptop a jedna ženská káže o olejové skvrně co škodí ekologii. P.s. 3 co za debila si prohlíží svůj penis v zrcadle a dělá si při tom asi dobře? P.s. 4 V té restauraci nemají jídlo jelikož zemřel kuchař nicméně oni ten pobyt měli  nahlášený to se nemohly připravit a  neměly tam nic jiného než párky v rohlíku ani blbé hranolky třeba? 40 procent ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama