Reklama

Reklama

Úsměv 2

Trailer 2

Popová hvězda Skye Riley (Naomi Scott) zahajuje turné, které má upevnit její status jedné z aktuálně nejúspěšnějších zpěvaček. Svých „patnáct minut slávy“ si však nemůže užívat naplno, protože se v jejím životě právě v téhle kritické chvíli začíná vyskytovat řada velmi drastických a nepochopitelných událostí, které přibývají jedna za druhou. Skye je bojovnice, která se už dokázala vypořádat s temnou minulostí (nebo si to aspoň myslí), a je připravená se porvat i s aktuálním ohrožením. Mezi nebem a zemí se však nacházejí děsivé síly, které se porazit nedají, i když je pro to Skye ochotná udělat cokoliv. Poznává je podle nenapodobitelného zlověstného úsměvu. V tu chvíli už ale může být na záchranu pozdě. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Parker Finn uviedol, že tento film sa má výrazne líšiť od prvého: „Verím, že vo svete Smile je stále veľa zaujímavých vecí na preskúmanie...  Chcem zabezpečiť nový, vzrušujúci, svieži spôsob, ktorý diváci neočakávajú, chcem tiež nájsť nové spôsoby, ako ich vystrašiť a znervózniť.“ (Arsenal83)

Související novinky

Kultovní Posedlost dostane americký remake

Kultovní Posedlost dostane americký remake

13.06.2024

Že klasická hororová díla osmdesátých let dostávají často nové moderní pojetí zejména z rukou Američanů, to není nic nového pod sluncem. Málokdo by něco takového však asi čekal u následujícího počinu… (více)

Reklama

Reklama