Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
  • Velká Británie Beckham
Trailer
Velká Británie / USA, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 66–77 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Fotbalová ikona, která si rozhodně zaslouží dokument na nejvyšší úrovni. Osobně mě překvapily desítky nezveřejněných záběrů ze soukromí, až si říkám, jak to mohl někdo takhle archívovat. Přece jen v devadesátkách fungovaly maximálně domácí kamery a těch záběru je zde požehnaně. Spousta zajímavých věcí, probírán život se Spice, vzpomínky od spoluhráčů aj. Na druhou stranu zbytečně moc se o něm mluví v superlativech, skoro žádné negace, každopádně moc jich asi nemá. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po příšerném Ronaldovi a ucházejícím Neymarovi jsme se od Netflixu konečně dočkali kvalitnějšího kousku. Oba zmíněné dokumenty lehce strčí do kapsy, neboť už samotná stopáž (4 a 3/4 hodiny) naznačuje, že nám má DB co říct. Ve 4 dílech se objeví jak jeho spoluhráči, rodina či trenéři včetně sira Alexe Fergusona. Je to natočené, sestříhané a odvyprávěné naprosto fenomenálně. Jediná osoba která mi moc nepřirostla k srdci je jeho manželka, ale z komentářů čtu že nebudu sám. Dokument se logicky nemůže vyhnout jak se budovala značka Beckham se všemi úctyhodnými i kontroverzními kroky. Pro fanoušky fotbalu povinnost, ale kouzlo tohoto dokumentu je v tom, že je vhodný a přístupný i pro dívky právě díky účasti Victorie Beckham. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já fotbal nemusím a příznám se k tomu. Neviděl jsem první solokapra "přes celou půlku hřiště", neviděl jsem mistroství a nenávist "která nedává smysl" neviděl jsem nevěru "a byla opravdu nevěra?" a viděl jsem trapnou ameriku, tedy přestup za kurva peněz. Ale taky jsem netušil jak to celé snášela Victoria či nesnášela. Jednou větou i když čsfd je populární nesnášet netflix, tak právě netflix umí totčit dokumenty ()

Cermicek 

všechny recenze uživatele

Za mě super!👍 Asi můžu v klidu prohlásit, že to je jedinej hráč, kterej mi z MU nevadil a naopak jsem ho potichu obdivoval. A po tomhle dokumentu ho obdivuju ještě víc! Natočeno a odvyprávěno na poměry Netflixu až luxusně. Teda takhle - shodnem se, že první půlka je brilantní a druhá už celkem klopýtá..ale jako celek to pořád dává dost smysl a diváka to rozhodně k židli upoutá. Becks byl, je a nejspíš vždycky bude sympaťák, kterej mimo to, že skvěle uměl čutat do meruny měl celospolečenskej přesah!👍 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nikdy sem nebyl úplně Davidův fanoušek, ale při sledování téhle dokumentární minisérie mě přepadla slušná dávka nostalgie. Vidět nejen Beckhama, ale spoustu jeho bývalých spoluhráčů na kterých člověk vyrůstal bylo extrémně fajn. Sám Beckham tu pak působí jako velký sympaťák a je asi úplně jedno jestli takový je doopravdy, nebo je to jen dobře vysoustružené PR. Dokonce i paní Beckhamová je tu překvapivě příjemná a nepůsobí jako kdyby právě spolkla pravítko. Povinnost pro všechny milovníky fotbalu, Beckhama, a sportovních dokumentů...80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Britský list Sunday Times provedl fact-checking dokumentu a našel několik případů zjevného upravení skutečných událostí. (Olík)

Reklama

Reklama