Reklama

Reklama

Kokain

Trailer

Obsahy(1)

George vyrůstal s otcem, zkrachovalým podnikatelem, a věčně nespokojenou matkou. Proto si slíbil, že bude žít jinak a nikdy nebude chudý. Koncem 60. let proto s kamarády Tučňákem a Kevinem, svou přítelkyní letuškou Barbarou a překupníkem Derekem rozjedou obchod s marihuanou, po níž je na vysokých školách velká poptávka. V 70. letech přejdou na kokain a podílí se na vytvoření kokainové cesty z Kolumbie. Ač se časem topí v milionech, zůstává George obyčejným mužem, který touží především po šťastné rodině. Jako takový však v nelítostném světě zločinu nemá šanci a čeká ho hořký pád až na samé dno. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::: Pokud je ten George Jung opravdu takový, jak ho ztvárnil Johnny Depp, pak musím říci toto: Normálně je mi toho George Junga líto ! Pusťte ho ! Už si odpykal dost ! Vždyť je to dobrý člověk s dobrým a laskavým srdcem ! Johny Depp byl úchvatný ! Teď mohu opravdu s klidným svědomím říci, že je to asi nejtalentovanější herec současnosti !!!! Je mi do pláče......ten konec mne dojal......celý film mne dojal....Ted Demme se pro tento film narodil......já to vím.......opravdu mne ten film dojal, tak jak už dlouho nic....... Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl. Geniální práce !!!!! ::::::::::::::::::::::::: ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kvalitne natočený film o malom priekupníkovi drog, ktorý sa dokázal prepracovať až na narkobaróna. Deppovi takéto postavy padnú ako uliate, opäť zahral perfektne, podobne ako v Strach a hnus v Las Vegas. Bavila ma každá minúta filmu, a že to nie je vôbec krátky film :). Vo filme je mnoho silných, emotívnych momentov, čo som teda vôbec nečakal, ale bolo to príjemné prekvapenie. Rozhodne tento snímok patrí k filmom s veľkou výpovednou hodnotou a ešte sa aj človek pri ňom dokáže zabaviť a miestami aj emotívne naladiť. Maximálna spokojnosť. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příběh George Junga by nejlépe vystihl svými slovy Tommy Angelo. "Chtěli jsme mít lepší život, ale nakonec jsme skončili mnohem hůř, než většina lidí. Víte, myslim že důležitý je udržet ve věcech nějakou rovnováhu, nějakou míru, jo rovnováhu, to je lepší…to je to správný slovo, protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic." Herecké výkony ve filmu jsou samozřejmě bravurní, hudba a zpracování také, ale příběh sám o sobě mě příliš nezaujal, přestože je podle skutečného příběhu. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Velmi silný a na reálném základě postavený životní příběh člověka, který jde za svým snem, ale zvolí si špatnou cestu - drogového dealera. Vzestupy střídají tvrdé pády, ale on nedbá varování ani se nepoučí z vlastních chyb dokud nepřekročí hranici, ze které už není návratu a přijde úplně o všechno...Depp je jako George Jung excelentní. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Od Deppa som zlý výkon ani nečakal, takže prekvapený nie som, naopak ma prekvapila celková herecká výkonnosť ostatných hercov, hlavne Penélope. Skvelo natočený snímok o živote priekupníka s drogami a o tom, že i kokaínová mág môže mať srdce a nezáleží mu len na drogách. Navyše s krásnym záverom. Ale chýbali mi vekové vsuvky v opise života a pomalosť príbehu bola na hranici. 75%. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • Režisér Ted Demme zemřel rok po premiéře filmu. V jeho těle bylo nalezeno velké množství kokainu. (Tygrys)
  • Jedná se o první anglicky mluvený film pro Franku Potente. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Ray Liotta

Zemřel herec Ray Liotta

26.05.2022

Ve věku 67 let zemřel herec Ray Liotta, známý například z filmů Mafiáni, Identita, Kokain nebo Země policajtů. O smrti herce informoval server Deadline, podle kterého herec zemřel poklidně ve spánku.… (více)

Reklama

Reklama