Reklama

Reklama

Vezmi mě na Měsíc

  • USA Fly Me to the Moon (více)
Trailer 13

Obsahy(1)

Snímek Vezmi mě na Měsíc, ve kterém se v hlavních rolích představí Scarlett Johansson a Channing Tatum, je komedie která divákům umožní nahlédnout do zákulisí agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Zajistit úspěch celé mise je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se nicméně objevuje marketingová kouzelnice Kelly Jonesová (Johansson), která byla z vyšších míst pověřena úkolem napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Následně prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání.  Jonesová tedy dostane za úkol nachystat jako „záložní řešení přistání“ samozřejmě fingované. A odpočet běží… (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 13

Recenze (54)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie v atraktivním prostředí NASA za dob své největší slávy. I když to občas šlape pěkně, často tomu spadne řetěz a Tatum s Johanssonovou nemají tu správnou chemii, aby ho snadno nasadili. Vykutálená PR reklamářka je přes kopírák Don Draper z Mad Menů, včetně vylhaného CV (ale bez chlastu), což je fajn, ale vztah s řídícím střediska je divný a vychtěný. Komediální prvky celkem fungují ale není jich dostatek. Na to je to to moc dlouhé. Harrelson skvělý jako vždy. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Retro jako z učebnice. Nevím jak to, ale Scarlett má sice velmi krásný hlas, ale nikdy mě úplně jako ženská nebrala. Tím neříkám že Channing mě bere :) Jeho komediální časy (Jump Street) jsou fuč a jako charekterní herec je prostě strašnej. Nejvíce mě bavila postava Larryho režiséra, kterého hraje Jim Rash a jako vždy zajímavého Woodyho Harrelsona. Jinak je Vezmi mě na Měsíc zcela obyčejnou podívanou, u které trošku nerozumím, že na ni do kina nikdo nepřišel. 60% ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Do romantické komedie to má tedy opravdu daleko. Jednak proto, že Tatum má sexappealu asi tolik jako gumový panák (fakt nikdy nepochopím, co na něm ženské vidí), jednak proto, že i když tam krapet toho humoru je (párkrát jsem se pousmála), tak se téměř nikdy netýká romantické linie, ale spíše situací kolem Scarlett Johansson a NASA. Tatum mi neseděl ani do role vážného a zodpovědného vedoucího vesmírné agentury a tak celou tu klišoidní story táhla sama vcelku dobrá Scarlett, s občasnou pomocí stárnoucího Woody Harrelsona. Film není úplný průšvih, ale je snadno zapomenutelný, žádnou romárťárnu roku nečekejte. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Fly Me to the Moon. Skutočne milé prekvapenie, veľmi príjemný film. Je to aj správne vtipné, aj romantické, zároveň napínavé, skrátka emócie nechýbajú. Herecké výkony sú tiež skvelé. Veľmi sa mi páčila aj krásna 60's retro výprava, móda, mustangy. Jednoducho vizuál je super. Veľmi pekná je aj hudba a úplne najkrajšia Scarlett Johansson. 75%. ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Scarlett Johansson je jediná vec, ktorá ťahá tento film vyššie. Ale na viac ako priemer to bohužiaľ nestačí. Film je plný klišé, čo by nevadilo pri nejakej romantickej komédii. Ale tu ten nadhľad nejako chýba, humoru je tu veľmi málo(takmer žiaden) a miestami sa to snaží tváriť ako dráma. A to dokopy neide. Ani sám neviem, čím tento film chcel byť. A Channing Tatum v hlavnej úlohe je absolútny fail. Sorry, ale ten chlap sa tu absolútne nehodil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Pôvodný názov filmu odkazuje na Artemis, čo bolo skutočným dvojčaťom Apolla, dnes má NASA prebiehajúci projekt Artemis, ktorý je zameraný na návrat ľudí na Mesiac ako odrazový mostík k vyslaniu ľudí na Mars. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 27. októbra 2022 v Atlante v štáte Georgia. (Arsenal83)
  • V scéne tlačovej konferencie, v ktorej astronauti Apolla 11 odpovedajú na otázky o nadchádzajúcej misii, je dialóg prevzatý zo skutočnej predletovej tlačovej konferencie 5. júla 1969. Celá tlačová konferencia je dostupná na YouTube. (Arsenal83)

Související novinky

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

Reklama

Reklama