Reklama

Reklama

Vezmi mě na Měsíc

  • USA Fly Me to the Moon (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Snímek Vezmi mě na Měsíc, ve kterém se v hlavních rolích představí Scarlett Johansson a Channing Tatum, je komedie která divákům umožní nahlédnout do zákulisí agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Zajistit úspěch celé mise je už tak dost náročné a vedoucí pozemního řízení mise Cole Davis (Tatum) má proto plné ruce práce. Na scéně se nicméně objevuje marketingová kouzelnice Kelly Jonesová (Johansson), která byla z vyšších míst pověřena úkolem napravit nepříliš příznivý názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Následně prezident Spojených států usoudí, že je celá mise příliš důležitá na to, aby bylo možné připustit její potenciální selhání.  Jonesová tedy dostane za úkol nachystat jako „záložní řešení přistání“ samozřejmě fingované. A odpočet běží… (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 8

Recenze (54)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie v atraktivním prostředí NASA za dob své největší slávy. I když to občas šlape pěkně, často tomu spadne řetěz a Tatum s Johanssonovou nemají tu správnou chemii, aby ho snadno nasadili. Vykutálená PR reklamářka je přes kopírák Don Draper z Mad Menů, včetně vylhaného CV (ale bez chlastu), což je fajn, ale vztah s řídícím střediska je divný a vychtěný. Komediální prvky celkem fungují ale není jich dostatek. Na to je to to moc dlouhé. Harrelson skvělý jako vždy. ()

Miuri

všechny recenze uživatele

Konečně indoktrinovaným ovcím pomalu přiznávají, že celé přistání na Měsíci bylo falešné a nikdy na něm nebyli. Stejně jako ten jejich pohádkový CGI vesmír a kulatý rotující letící kopačák ve vakuu, kterými oblbují lidstvo už od narození. Více v dokumentu LEVEL. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Lehce šablonovitá, přesto celkem příjemná romantická komediální oddechovka, kterou táhne Scarlett Johansson a ve vedlejší roli Woody Harrelson. Trošku horší je to s Tatumem, kterého mám sice celkem rád, ale sem mi úplně nezapadal. Kdyby to mělo o půl hodiny méně (fakt nechápu u podobného filmu stopáž přes dvě hodiny) a vyhnulo se to hluchým místům tak bych i zvažoval čtvrtou hvězdu. Takhle je to jen za tři…60% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Do romantické komedie to má tedy opravdu daleko. Jednak proto, že Tatum má sexappealu asi tolik jako gumový panák (fakt nikdy nepochopím, co na něm ženské vidí), jednak proto, že i když tam krapet toho humoru je (párkrát jsem se pousmála), tak se téměř nikdy netýká romantické linie, ale spíše situací kolem Scarlett Johansson a NASA. Tatum mi neseděl ani do role vážného a zodpovědného vedoucího vesmírné agentury a tak celou tu klišoidní story táhla sama vcelku dobrá Scarlett, s občasnou pomocí stárnoucího Woody Harrelsona. Film není úplný průšvih, ale je snadno zapomenutelný, žádnou romárťárnu roku nečekejte. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Priemerný film na zaujímavý námet, ktorý ťahá nahor vysoký budget a duo Scarlett Johansson + Woody Harrelson. Snaha o vytvorenie akejsi historicko-životopisno-romantickej komédie za mňa príliš nevyšla. Najmä preto že 100% film nefunguje v žiadnej z týchto rovín. Raz pozerateľné bez problémov, s podobným zázemím pred aj za kamerou (Berlanti,Wolski,Pemberton), som ale čakal viac než neškodnú oddychovku, ktorá vyšumí z hlavy nasledujúci deň po dopozeraní. PS: Channing Tatum ma vo svojej role teda vôbec nepresvedčil. 55% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Plážové scény sa natáčali koncom novembra a väčšina hercov mali na sebe či v rukách ohrievače, aby zostali v teple. (Arsenal83)
  • Pôvodný názov filmu odkazuje na Artemis, čo bolo skutočným dvojčaťom Apolla, dnes má NASA prebiehajúci projekt Artemis, ktorý je zameraný na návrat ľudí na Mesiac ako odrazový mostík k vyslaniu ľudí na Mars. (Arsenal83)

Související novinky

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

Reklama

Reklama