Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Paan 

všechny recenze uživatele

Ona je to koncepčně docela kravina bez nějakých aspirací na umělecký dojem atakdále, jistě. Ale v rámci šedé zóny americké komediální tvorby, jejíž kvalita kolísá mezi propadáky a kulty, se tohle zaručeně řadí k tomu lepšímu. Pro Quallse opět role šitá na míru, Griffin táhne tu drsňácky komickou část a sličná Eliza nepotřebuje další komentáře =) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto je taká odpudivá kravina, že ma to miestami aj bavilo. Prvá pól hodina plná nešťastných stredoškolských trapasov a výzor DJ Quallsa,boli také smiešne prvky, že som sa neprestával smiať. A to sa ja na tom úplne trápnom, až Americko-fekálnom humore, smiať veľmi nezvyknem., už len s princípu. Po tejto super srande však prichádza na radu klasický tínedžerský motív, ktorý sa od dôb prvého American Pie nezmenil. Obsahovalo to tie klišé ako vzostup ega, americký futbaloví zápas o titul, láska s najväčšou celebritou školy, a iné nezaujímavé časti.. ale začiatok za to stál. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jasne, je to strasna volovina, ale ja tenhle film uz videl nekolikrat a vzdycky me slusne pobavil. Pribeh o looserovi, co se z nej stane frajer, je fakt neskutecne omletej a tady pribeh neprinasi nic novyho, ale o to tu ani tak nejde, tady jde o jednotlivy vtipy a i kdyz hodne neni tak vtipnejch, jak tvurci zamysleli, porad se tu naky slusny najdou a film nenudi. Navic Qualls se pro role looseru snad narodil a tady exceluje, bohuzel jako drsnakovi uz mu to tolik nejde a spis pusobi jak blazen. Co se tyce ostatnich, Eddie tradicne hodne vtipnej, Eliza a Zooey sexy a navic slusne hrajici. I kdyz by se filmu dala vytknout spousta veci, ja se u nej proste bavil, takze lepsi 3*. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Sex ktorý chceš nedostaneš a ten ktorý dostaneš nechceš“. Realita mnohých outsiderov, ktorí sa nájdu v každej spoločnosti. Dizzy je ten najväčší smoliar z nich. Ale aj on chce zažiť rešpekt, uznanie a lásku a preto si vytvorí svoju druhú identitu za pomoci tých najtvrdších muklov v kraji a skúsi svoje šťastie na inej škole. Komédia ktorá určite pobaví a ak sa Ti nepáči táto moja recenzia ... „ Že ja na teba urobím zlé oko „ !! ()

depony 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně špatné ... a nebo jsem jen prostě nepochopil smysl pro humor tvůrců tohoto snímku. Pár scén bylo vtipných, ale celkově to působilo velmi zoufale a nuceně ... nuceně k tomu být vtipný i za cenu trapnosti. Přesto se zde dá najít aspoň něco pozitivního, tudíž jedna hvězdička myslím stačí ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama