Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Sex ktorý chceš nedostaneš a ten ktorý dostaneš nechceš“. Realita mnohých outsiderov, ktorí sa nájdu v každej spoločnosti. Dizzy je ten najväčší smoliar z nich. Ale aj on chce zažiť rešpekt, uznanie a lásku a preto si vytvorí svoju druhú identitu za pomoci tých najtvrdších muklov v kraji a skúsi svoje šťastie na inej škole. Komédia ktorá určite pobaví a ak sa Ti nepáči táto moja recenzia ... „ Že ja na teba urobím zlé oko „ !! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

Reklama

Paan 

všechny recenze uživatele

Ona je to koncepčně docela kravina bez nějakých aspirací na umělecký dojem atakdále, jistě. Ale v rámci šedé zóny americké komediální tvorby, jejíž kvalita kolísá mezi propadáky a kulty, se tohle zaručeně řadí k tomu lepšímu. Pro Quallse opět role šitá na míru, Griffin táhne tu drsňácky komickou část a sličná Eliza nepotřebuje další komentáře =) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Specifická fyziognomie Donalda Josepha Quallse jednoznačně předurčuje, jakými kroky budou kráčet jeho filmové postavy. Další v řadě podivných osůbek je středoškolský outsider, jehož jedinou šancí na sebevědomé projití posledního ročníku je přestup na novou školu v kůži největšího drsňáka pod sluncem. Nejlepší na této podprůměrné teenager komedii jsou snad camea panů Simmonse, Leeho, Vanilly Ice nebo Hasselhoffa, (desetisekundovka Mitche Buchannona je to nejhodnotnější co za posledních deset let natočil) a jedena z nejpovedenějších malých rolí skateboardové legendy Tonyho Hawka. Jinak si ve filmu podává ruku nuda a trapnost s jednoduchostí a neoriginalitou – no prostě DJ Qualls. ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom jak se z loosera stane školní hvězda. Film se snaží být trochu netradiční, oproti jemu podobným, ale stejně to byla nuda, pár okamžiku je vtipných, ale hodně převláda nuda. Nejlepší byly scéný s těmi psychopaty z vězení a sympatické herečky v ženských rolích, které film aspoň trochu spestřily. 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama