Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejubožejších komedií, co jsem kdy viděl a to proti americkým "teenage" komediím nic nemám a vcelku mi sedí, ale toto už je moc. Jen moc nechápu, co vedlo na účasti v tomto, mojí oblíbenkyni Zooey Deschanel a Elizu Duschku(která, díky svému sexappealu držela film nad vodou), díky učasti jich dvou 1*, jinak odpad! ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Je to slabé a čudujem sa, kto všetko zo známych nehercov bol ochotný sa na tom zúčastniť. Hlavne tekému Tony Hawkovi alebo Henry Rollinsovi.......... Haselhoff je iná kategória. Tiež je to neherec, ale jemu sa nečudujem :-)........Inak, tieto známe tváre sú asi to jediné, čo pobaví a poteší......... ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený snímek, který po dějové stránce nepřináší nic nového (o vzestupu outsidera), ale přináší dávku vtipů, jak původních tak parodovaných a s přesvědčivým charismatickým hlavním hrdinou (skvělý DJ Qualls), že nemůžu dát míň než 70%, velmi milé překvapení a velmi příjemná oddechová komedie. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Námět (resp. popis distributora) dává slibovat slušnou komedii, i když se dá tušit, že bude spíš určena pro teenagery (i vzhledem k obsazení DJ Quallse). Bohužel nápad nebyl dost rozveden na úkor plytké konzumní americké zábavy. Alespoň, že se omezili jen na lámání penisu a nedošlo na oblíbenou fekální zábavu. Jedna a půl hvězdičky (30%) za pár světlejších chvil a půl hvězdičky (10%) za Davida Hasselhoffa. ()

Špinič 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že ak by som tento film pozeral ako náročný divák, ktorý očakáva aby jednotlivé časti do seba bezchybne zapadali, asi by som horko ťažko dal 1*, ale na túto zvrhlosť sa tak pozerať nedá. Preto musím aj napriek množstvu chýb takmer v každej oblasti filmu zvýšiť hodnotenie pre úžasnú zábavu počas celého filmu, je to strašne blbé, ale zábavné, ak práve neviete čo s načatým dňom, ak si pozriete DJ Quallsa určite neoľutujete. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama