Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myšlienka super, no ten absurdný a prehnaný štýl to napokon celé spláchlo do obyčajného priemeru. A to je vlastne problém väčšiny teenage komédií, ktoré mávajú dobrý základ ale idiotský štýl spracovania. Pekne tu však bolo vykreslené to, že popularita sa získava naozaj náročne - no najmä na to, aby ju človek získal potrebuje byť plne excentrický a výstredný macher. Inak po nikom poriadne ani pes neštekne. Neviem prečo to tak je, ale taká je proste aj realita. Podobne ako to bolo vykreslené aj v tomto filme, hoci takým príliš extrémnym spôsobom. Inak, nedá mi nespomenúť 22-ročná Zooey Deschanel, naozaj sympatická žena už vo svojich filmových začiatkoch. ()

Sosak 

všechny recenze uživatele

No to fakt ne - příšerná, svíjející se trapnost, založená na tak tuctovém námětu o looserovi, který chce na nové škole zaujmout. DJ Qualls je podivná kreatura v oblasti filmu, nikdy mu nepřijdu na chuť. Spoustě lidem, který znám se to líbilo, tak jsem se na to taky kouknul a bylo to...úmorný. Ošklivá podívaná. Už ne, prosím. ()

Reklama

Manas50 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom jak se z loosera stane školní hvězda. Film se snaží být trochu netradiční, oproti jemu podobným, ale stejně to byla nuda, pár okamžiku je vtipných, ale hodně převláda nuda. Nejlepší byly scéný s těmi psychopaty z vězení a sympatické herečky v ženských rolích, které film aspoň trochu spestřily. 40% ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

SKVĚLÝ FILM!!! Konečně po čase zase nějaká pořádná komédie která mě dostala do kolen. DJ Qualls je perfektní herec a komediant. Bylo to ztřeštěné prostě geniální. Učast Tomyho lee nebo Vanilla ice o Hasselhoffovi ani nemluvím ten má štěky poslední dobou v každé druhé komédiji byla fajn. Co víc napsat :-) ()

Špinič 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že ak by som tento film pozeral ako náročný divák, ktorý očakáva aby jednotlivé časti do seba bezchybne zapadali, asi by som horko ťažko dal 1*, ale na túto zvrhlosť sa tak pozerať nedá. Preto musím aj napriek množstvu chýb takmer v každej oblasti filmu zvýšiť hodnotenie pre úžasnú zábavu počas celého filmu, je to strašne blbé, ale zábavné, ak práve neviete čo s načatým dňom, ak si pozriete DJ Quallsa určite neoľutujete. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama