Reklama

Reklama

VOD (1)

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

genetique 

všechny recenze uživatele

Tieto bezduché, bezhodnotné americké komédie pozerám len vtedy, keď už naozaj nemám na výber. Ale cez to všetko majú niečo do seba. Lacné vtipy, lacný scenár, lacní herci a aj tak sa na to dá pozerať. Ale tipujem, že Hasselhoff zhrabol za dvojsekundový záber viac ako celý štáb dokopy :). Ale to pobavilo najviac. 60%. ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom jak se z loosera stane školní hvězda. Film se snaží být trochu netradiční, oproti jemu podobným, ale stejně to byla nuda, pár okamžiku je vtipných, ale hodně převláda nuda. Nejlepší byly scéný s těmi psychopaty z vězení a sympatické herečky v ženských rolích, které film aspoň trochu spestřily. 40% ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Celkem solidní středoškolská oddychovka plná solidních cameo roliček (hlavně Tony Hawk potěšil) a odkazů na známé filmy. Na vyhublíka Quallse kouknu čas od času celkem ráda, Eliza Dushku je ta správná high-school playmate a vidět blond mladičkou Zooey taky nebylo k zahození. Jediné, co mi na téhle komedii doopravdy vadilo, bylo neustálé a přehnané hraní na kameru (děláš něco, tak to dělej na diváka), ale buď jsem si na to v průběhu sledování zvykla, nebo se to zhruba v polovině fakt trochu omezilo, páč ke konci už jsem si toho skoro nevšimla. PS: Lovett musel bejt v něčem fakt výraznej, že je mi tak povědomej, ale když si projedu jeho filmografii, vůbec ten dojem nemám, že by mi tak utkvěl jen díky manželství s Robertskou?? ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Další z řady amerických teen komedií, tentokrát o pravém outsiderovi, který si dokáže vybojovat místo na slunci. Na doporučení to rozhodně není, je to dle klasické šablony, není tam nic originálního a asi se na to už nikdy nepodívám. Nicméně jsem se na to kdysi dávno mrkl s partou kamarádu u piva a v podobném prostředí a atmosféře to jde. Díky příjemným vzpomínkám na jeden večer přihazuji i menší třetí hvězdu. Bez party a piva jde ovšem o nevýrazný průměr, který není potřeba vidět. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Což o to, sranda to byla, ale pro specifické publikum. Ale co, kdo chce, zasměje se, kdo nechce, ten se nezasměje. Filmy (a komedie taktéž) ze školního prostředí mám rád, objektivně ale musím uznat, že kdybych dal tři hvězdy, musel bych se ostatním mým dvouhvězdičkovým filmům omluvit. Myslím si ale, že i přesto, se dá na film podívat a trochu se odvázat. Pasáž s přípravou na novou osobnost mi připomínala film "Big Stan". Tam to ale bylo minimálně o dvě třídy lepší. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)
  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)

Reklama

Reklama