Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to parádní akční komedie plná precizních kaskadérskejch kousků. O tom, jak Jackie Chan pečlivě maká na tý svý akční komedii, pojednává jeden díl na mym oblíbenym, ale né moc známym youtube channelu Every frame a painting. Rozhodně doporučuju (film i video), pokud máte Jackieho styl aspoň trochu rádi. (80%) ()

Švédy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli to měla být komedie nebo ne, jako by se Chan nemohl rozhodnout. Ze začátku se snaží o vtipy a v průběhu filmu se zase snaží o vážnost. To působí velmi podivně. Nejhorší asi je že se mi nelíbila ani akční scény a to už je co říct. Při výbuchu elektrárny sem se musel smát těm nepovedeným trikům no a ten konec (plán "B") mě taky dostal. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Příběhově jasná slátanina. Komu to ale vadí? Fanoušek Jackieho si Mstitele pustí, protože chce vidět tu dokonalost akrobatických kousků a sem tam dobrou hlášku. Díky těmto Jackieho charakterististickým rysům jde rozhodně o nadprůměr. Bohužel však né čtyř hvězdičkový, neboť obojího tam bylo nečekaně málo...70 % ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených Chanovek (běžela často v TV), a jedna z lepších v Jackieho  pozdější filmografii. Děj se točí kolem meteoritu ze kterého lze získat obrovské množství energie. Ale to není vůbec důležité. Podstatné je, že Jakckie byl součástí týmu, který ho měl ukrást, ale po zradě jedno člena týmu je jediný kdo přežil, ale ztratil paměť. Chvíli žije u domorodého kmene v Jižní Africe, a až díky japonské rallye závodnici se dostane zpět do civilizace, kde po něm jdou ti co ho zradili a také tajné služby. Who am I má výborné akční scény. Ať už je to bitka v Holandsku s dřeváky, nebo finále na střeše budovy, kde si ho chtějí podat dva pohůnci a na to je potěšení se koukat. Plus je tady finální stunt, kdy Jackie sklouzává po šikmém boku budovy. Dobrá šílenost. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na Jackieho Chana je to rozporuplný film. V první půli se zotavuje z těžkého zranění, ve druhé mu při pátrání po své totožnosti jde o život a je zde velký prostor pro předvádění klasických akčních scén typu Jackieho. Trochu to může připomínat Agenta bez minulosti po hongkongsku. Druhá fáze filmu je výborná a je opět k nevíře, co vše Chan se svým tělem dokáže. A bojové scény jsou výtečné (bohužel jich není tolik). ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Yuki (Mirai Yamamoto) nosí ve filmu hodinky značky Casio, model G-Shock. (Jizni Tlapa)
  • V roce 1999 vyhrál Jackie Chan cenu Hong Kong Film Award v kategorii nejlepší akční choreografie. (Rominator)
  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)

Reklama

Reklama