Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to parádní akční komedie plná precizních kaskadérskejch kousků. O tom, jak Jackie Chan pečlivě maká na tý svý akční komedii, pojednává jeden díl na mym oblíbenym, ale né moc známym youtube channelu Every frame a painting. Rozhodně doporučuju (film i video), pokud máte Jackieho styl aspoň trochu rádi. (80%) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

V poušti je nalezen úlomek meteoritu, jenž má obrovskou ničivou sílu. Výzkumníci jsou po jeho nalezení přepadeni a odvlečeni vycvičenými bojovníky. Ti po ukončení akce odlétají vrtulníky z pouště. Netuší, že brzy mají být zlikvidováni. Scénář : Jackie Chan, Susan Chan a Lee Reynolds. Kamera : Hang-Sang Poon. Hudba : Nathan Wang. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Věčně pobíhající nadrogovaný Číňan,který si sice zaslouží obdiv, ale také čeho je moc, toho je příliš(možná na tomto perfekcionismu má podíl to,že Číňané se snaží být ve všem nejlepší, ale jsou u toho potichu,zatímco Jackie je až moc vidět). Nevidím absolutně žádný důvod, proč přežívat veškeré jeho tríčky bez ujmy aniž bych si pořád nekladla otázku PROČ SE MU NIKDY NIC NESTANE???Proč pokaždé se všeho vybruslí?Nemám ho ráda. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan opět zazářil. I když má své o malinko lepší filmy, i tady jsem se zasmála. Ale začátek byl pro mě hodně nudný, začalo mě to bavit, až se probudil u afrických domorodců. Některé scény byly vydařené, některé až nudné. Neví ani komu věřit a mě se to tam začalo plést, kdo dělá u koho, kdo je ten špatný atd. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Veľký problém Chanových filmov je snaha tlačiť humor vrchom spodkom, výsledkom čoho je množstvo trápnych vrajvtipov. Druhým problémom je, že nikdy nevie odhadnúť vhodnú mieru akcie, takmer v každom je jej nadbytok. Tu je akcie neskutočne zbytočne veľa, celé je to od začiatku po koniec napchaté nejakou bitkou. Treba uznať, že na tie bitky sa síce dá dívať, sú originálne, ale všetkým sa dá prejesť. V tomto prípade už po hodine. A Jackieho nesmrteľnosť je tiež obdivuhodná. 50% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Během automobilové honičky se trojice hlavních hrdinů ve svém bílém Mitsubishi Lancer Evo IV dlouhou dobu smýká levým bokem převrženého auta po silnici. O několik minut později ale auto stojí během jejich rozhovoru v pozadí zcela nepoškozené. (Stejšn)
  • Počas scény bitky na streche mrakodrapu bol Bradly James Allan nahradený doublom Ronom Smoorenburgom. (Peter-1307)
  • Film bol natáčaný v Namíbii, Južnej Afrike a Holandsku vo febrári a marci 1997. Lokality natáčania – Sun City v Južnej Afrike a Erasmus Bridge v Rotterdame v Holandsku. Ďalšie scény boli robené na mrakodrape Willemswerf v Beursttraverse, ktorý predstavoval Johannesburg. (Peter-1307)

Reklama

Reklama