Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Jackie stratil pamäť a musí sa rozpamätať aké chujoviny že to predtým robil. Pri tom ešte cestovať hore-dole svetom a mlátiť zloduchov ktorí sa na neho vrhajú všade kam sa pohne. Nie je to žiadne veľdielo a má to pomerne pretiahnutú stopáž, ale hýbe sa to vcelku slušne a Jackie predvedie pár podarených hop-kop kúskov ( prebieha cez cestu, o vlások minie rozbehnutý kamión a skope zloduchov drevákmi ). Všetko neprekvapivo speje k záverečnej vymakanej bitke na streche mrakodrapu s dvoma frajerskými búchačmi čo machrujú, ktorý z nich dá Jackieho rýchlejšie dole. OK zábavka, ale Jackie už mal lepšie a napriek svojim kladom táto patrí k tým zabudnuteľnejším a priemernejším. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Docela zábavný kousek Jackieho Chana -- scéna s ošetřováním řidiče Rallye Dakar je naprosto dokonalá (Jackie Chan namaskován za domorodce pomáhá umrtvit ránu pomocí jakésiho listí - po jeho rožvejkání bohužel nemůže mluvit, a je tudíž i za domorodce považován - až na to, že umí vyměnit kolo u auta, atd...). ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nápaditá akce a skvělý Jackie "Jason Bourne" Chan tvoří dohromady slušnou podívanou, které nijak neubírá na kvalitě ani delší stopáž. Člověk se u toho uvolní a ještě se pobaví. Takže se pohodlně usaďte, nazujte si teplé papuče a koukejte jak Chan válí v dřevácích. Holt ani v pokročilém věku totiž žádné dřevo není. Zatím. Co více od odpočinkové podívané chtít? ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Jackieho Chana uznávam a obdivujem hlavne kvôli jeho bojovému umeniu, ktoré vďaka choreografii akčných scén, vypiloval do dokonalosti. Horšie to je už samozrejme z jeho hereckým talentom, ktorý sa nikdy nevymyká s priemeru. Jeho filmy sú zábavne hlavne vďaka už spomínaním akčným sekvenciám, pretože hádam každý filmárik a či filmuška čo videl viac ako dva-tri jeho filmy vidí, že Chan hraje v každom filme toho istého chlapíka. Nevadí, hlavne, že sa rozdávajú tvrdé rany a všetko sa to zaobíde bez krvi a brutality. ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých oblíbených Chanovek (běžela často v TV), a jedna z lepších v Jackieho  pozdější filmografii. Děj se točí kolem meteoritu ze kterého lze získat obrovské množství energie. Ale to není vůbec důležité. Podstatné je, že Jakckie byl součástí týmu, který ho měl ukrást, ale po zradě jedno člena týmu je jediný kdo přežil, ale ztratil paměť. Chvíli žije u domorodého kmene v Jižní Africe, a až díky japonské rallye závodnici se dostane zpět do civilizace, kde po něm jdou ti co ho zradili a také tajné služby. Who am I má výborné akční scény. Ať už je to bitka v Holandsku s dřeváky, nebo finále na střeše budovy, kde si ho chtějí podat dva pohůnci a na to je potěšení se koukat. Plus je tady finální stunt, kdy Jackie sklouzává po šikmém boku budovy. Dobrá šílenost. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)
  • Film bol natáčaný v Namíbii, Južnej Afrike a Holandsku vo febrári a marci 1997. Lokality natáčania – Sun City v Južnej Afrike a Erasmus Bridge v Rotterdame v Holandsku. Ďalšie scény boli robené na mrakodrape Willemswerf v Beursttraverse, ktorý predstavoval Johannesburg. (Peter-1307)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)

Reklama

Reklama