Reklama

Reklama

Skupina talentovaných astrologů se dostane do závodu s časem o záchranu Země, když zjistí, že se na naši modrou planetu nečekaně obrací kometa. Pokud hrdinové nenajdou během několika dnů řešení, pozemský život může přestat existovat. (Tealc_EU)

Recenze (43)

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Špatně, špatně, zase všechno špatně. Není mi dost jasné pro jakou cílovou skupinu je tenhle film vlastně určen, na to abych tento film tvůrcům sežral bych musel oplývat intelektem expresidenta Bushe a ještě i tak bych byl schopen do toho rýpat. Kdy už si ti pánové za velkou louží uvědomí, že divák není tupé individuum, ale že během života taky pochytil nějaké ty vědomosti. Tohle byl hodně špatný vtip, pro který je snad i ten odpad příliš dobré hodnocení. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Desný film, ktorý stavia na deja vú. Toto bolo niečo až neuveriteľne amatérske, plné klišé, skoro v každej scéne nejaké. Naviac bolo vo veľkej časti scén, najmä skoro v každom obraze z vnútorného prostredia vidieť jasne americkú vlajku v rôznych podobách. Do toho zapliesť vládu a prezidenta ako nerozmýšľajúcich, Rusko a Čínu ako amatérov, akože najlepších vedcov zavolali len dvoch a to deti, no skrátka toto bol jeden veľký des a navyše ako bonus ten postihnutý záchranca planéty, ľudia ak chcete radu, tento film si nepúšťajte. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No asi takhle roku 2010 byl rok katastrof, tenhle rok bylo natočeno plno katastrofických filmů, a nebyly moc kvalitní, a ne ani tenhle není moc dobrej ale já sem se dobře pobavil, Giles je pro mě sympaťák at si každej říká co chce. A i když ostatní herci byly na prd, tak se ve filmu neustále něco dělo. A navíc co by jste chtěly od Nu image? ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč jsem na to koukal, možná je to můj projev masochyzmu. Je to další ubohost z řad amerických televizních katastrofických filmů. Všechno, co film dělá filmem, je tu nechutné, odpudivé a nedokonalé (směšně jednoduché dialogy, kamera, hercké výkony, zápletka a v neposlední řadě zvláštní efekty z prehistorických dob). Prostě a jednoduše je to film k blití. ()

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

V kľude si jem olovrant a vkuse ma dačo otravovalo... Konkrétne imbecilné výkriky tínedžerov z intelektuálne lacného tv filmu. Hovorím si, že sa sestra fakt musí nudiť, ale toto bola silná káva aj pre ňu. Najlepším riešením bola logicky ignorácia a vypínač, pretože ak by som to nevypol, hneď by bolo postarané o skazenú polovičku dňa. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama